Adventi, virágkötészet Kincses Annával

Ha szeretsz az otthonodban ünnepi, kreatív kompozíciókat készíteni, akkor meginvitállak egy Adventi, Kreatív, Virágkötészeti napra hozzám.

 
Ha választod ezt a napot velem, akkor mutatok Neked azokból a technikai fogásokból, amiket több mint 10 évnyi virágkötészeti, főleg száraz virágkötészeti múlttal magamba szívtam. Választhatsz, a kompozíciók közül melyikeket szeretnéd megtanulni és elsajátítani. Terméseztessen többet is lehet, ez rád és az ügyességedre van bízva.

Megtanuljuk több kompozíció elkészítését is, ezek közül választhatsz:

  • Élő zölddel körbekötött koszorúalap készítését és díszítését
  • Élő zölddel tűzött koszorúalap készítését díszítését
  • Vizes oázisba élő zölddel tűzött adventi tál tűzése és készítése
  • Száraz adventi koszú díszítése
  • Ezekhez a zöld tisztázása, koszorú körbekötése, tűzése; gyertya feltűzése, masni készítés, stb.

A kompozíciókhoz minden anyagot és szerszámot én állok, természetesen, ha van kedvenced, hozd magaddal. Én is ragaszkodom a sajátjaimhoz  🙂 Ha szeretsz gyűjtögetni őszi magokat, terméseket, tobozokat stb. akkor azokat is hozd magaddal, ha látni akarod a kompozíciódban. Kötény is van, de ha a tiedet szeretnéd hozni, akkor hozz kötényt, vagy „játszó” ruhát.

 

Minden kompozíciót amit csak elkészítesz, hazavihetsz, a Tied  🙂 

Fontos tudnivalók:

  • Az Adventi, kreatív napra 4 főt tudok fogadni.

  • Helyszín: Budapest 18. ker.

  • Időpont: 2017. 11. 25. (szombat); 10:00 – 17:00

  • A jelentkezés telefonon ill. e-mailben: 70/368-26-80; onvalo.anna@gmail.com

  • Befektetés önmagadba: 10 000Ft

 

Várlak sok-sok szeretettel!

Kincses Anna

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.