Adventi, virágkötészet Kincses Annával

Ha szeretsz az otthonodban ünnepi, kreatív kompozíciókat készíteni, akkor meginvitállak egy Adventi, Kreatív, Virágkötészeti napra hozzám.

 
Ha választod ezt a napot velem, akkor mutatok Neked azokból a technikai fogásokból, amiket több mint 10 évnyi virágkötészeti, főleg száraz virágkötészeti múlttal magamba szívtam. Választhatsz, a kompozíciók közül melyikeket szeretnéd megtanulni és elsajátítani. Terméseztessen többet is lehet, ez rád és az ügyességedre van bízva.

Megtanuljuk több kompozíció elkészítését is, ezek közül választhatsz:

  • Élő zölddel körbekötött koszorúalap készítését és díszítését
  • Élő zölddel tűzött koszorúalap készítését díszítését
  • Vizes oázisba élő zölddel tűzött adventi tál tűzése és készítése
  • Száraz adventi koszú díszítése
  • Ezekhez a zöld tisztázása, koszorú körbekötése, tűzése; gyertya feltűzése, masni készítés, stb.

A kompozíciókhoz minden anyagot és szerszámot én állok, természetesen, ha van kedvenced, hozd magaddal. Én is ragaszkodom a sajátjaimhoz  🙂 Ha szeretsz gyűjtögetni őszi magokat, terméseket, tobozokat stb. akkor azokat is hozd magaddal, ha látni akarod a kompozíciódban. Kötény is van, de ha a tiedet szeretnéd hozni, akkor hozz kötényt, vagy „játszó” ruhát.

 

Minden kompozíciót amit csak elkészítesz, hazavihetsz, a Tied  🙂 

Fontos tudnivalók:

  • Az Adventi, kreatív napra 4 főt tudok fogadni.

  • Helyszín: Budapest 18. ker.

  • Időpont: 2017. 11. 25. (szombat); 10:00 – 17:00

  • A jelentkezés telefonon ill. e-mailben: 70/368-26-80; onvalo.anna@gmail.com

  • Befektetés önmagadba: 10 000Ft

 

Várlak sok-sok szeretettel!

Kincses Anna

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.