Holló, mint erőállat

Beavatás, intelligencia, mágia

A holló fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, ami elhozza a holló üzenetét nekünk.

Holló-medicina

A holló az útkereszteződésekben és átjáróknál ül, és átadja nekünk a kétélű kardot, hogy megfelelően használhassuk. Megtanít az átfogó látásmódra. Tekintetünket a megnevezhetetlenre irányítja, és arra szólít fel, hogy szálljunk szembe a léttel/keletkezéssel, az élettel és az elmúlással. A holló, nem tér ki az átfogó szemléletek elől, egyszerűen és tisztán lát, legyen akár fénytől, akár árnyékról szó. Szemtelenül és fesztelenül mutat rá a szekrényben lévő csontvázra, és pimaszul megmutatja lényünk feloldatlan oldalait. Aki odafigyel és rendet rak, az aktiválja öngyógyító erejét. A holló arra szólít fel, hogy tudatosan figyeljünk oda az élet sötét oldalaira, ezáltal kölcsönadja erejét, és erőt nyerünk. Hacsak egyszer is megtanulunk a sötétbe tekinteni, akkor meg fogjuk állapítani, hogy nincs is ott annyira sötét a sok finom fény miatt. Azt is észre vesszük, világos fény is lehet sötét, vakító vagy csalóka. Ezáltal megtanulunk a dolgok mögé látni. A holló minden élethelyzetben jót és egyedit tanácsol, mert tudását nem evilági forrásból nyeri.

A hollót nem zavarja, hogy ha felismerik, sőt ellenkezőleg, így képes arra, hogy határait leginkább megvédje, és nyugodtan, a maga kreatív módján a beavatás ösvényét kövesse, kísérletezgessen, és az igazságot felfedje.

 

Arra ösztönöz, hogy maradjunk hűek önmagunkhoz, és hozzá hasonlóan keljünk át a világok között, és cselekedjünk a kozmikus törvényekkel összhangban. Megmutatja a csodát, a titkot és az utat, hogyan kezeljük a világot varázslatosan és összetetten. Útmutatást ad, az emberi kapcsolatokban, amelyekkel az úton találkozunk. A maga módján segít nekünk magunkra találni, az álomösvényt követni és életünket átfogóan újjá és csodálatossá alakítani.

A holló hűséges, intelligens, humoros vezető és bölcs tanító, aki megmelengeti a szívünket.

A holló pozitív oldalát tekintve:

Megmutatja azt az anyagot, amelyből a történetek szövődnek, amely kiállja a teret és időt, és felruházza azzal a képességgel, hogy életbölcsességeit színes történetekkel szőjük át, és közzétegyük őket a világ számára is. Ezáltal a holló az élet legnagyobb misztériumára készít fel: a keletkezés és az elmúlás ciklusára.

A holló az életről a maga teljességében mesél és beavat a mágia világába.

Nagyon bölcs és nagy tudású madár, aki a másvilággal való kapcsolat miatt bizonyos dolgokat előre lát. Ezt a képességet megosztja velünk, és arra szólít fel, hogy feltétel nélkül bízzunk a érzékelésünkben.

Negatív oldalát tekintve:

A holló könnyelmű, határozatlan, rabló, haragtartó, kárörvendő, fegyelmezetlen; fekete mágikus kísérleteknek esik áldozatul. dühből,, haragból cselekszik, csal és megtéveszt. Mardossa a titkos érzés, hogyan lehetne vészmadár vagy rémhírhozó, utalhat karmikus, régi kapcsolatra.

Affirmációi:

„Kész vagyok a bennem lévő árnyékok feloldására.” – „Teljesen felelősséget vállalok a tetteimért, és beviszem a pozitív erőt az életembe.”

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.