Holló, mint erőállat

Beavatás, intelligencia, mágia

A holló fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, ami elhozza a holló üzenetét nekünk.

Holló-medicina

A holló az útkereszteződésekben és átjáróknál ül, és átadja nekünk a kétélű kardot, hogy megfelelően használhassuk. Megtanít az átfogó látásmódra. Tekintetünket a megnevezhetetlenre irányítja, és arra szólít fel, hogy szálljunk szembe a léttel/keletkezéssel, az élettel és az elmúlással. A holló, nem tér ki az átfogó szemléletek elől, egyszerűen és tisztán lát, legyen akár fénytől, akár árnyékról szó. Szemtelenül és fesztelenül mutat rá a szekrényben lévő csontvázra, és pimaszul megmutatja lényünk feloldatlan oldalait. Aki odafigyel és rendet rak, az aktiválja öngyógyító erejét. A holló arra szólít fel, hogy tudatosan figyeljünk oda az élet sötét oldalaira, ezáltal kölcsönadja erejét, és erőt nyerünk. Hacsak egyszer is megtanulunk a sötétbe tekinteni, akkor meg fogjuk állapítani, hogy nincs is ott annyira sötét a sok finom fény miatt. Azt is észre vesszük, világos fény is lehet sötét, vakító vagy csalóka. Ezáltal megtanulunk a dolgok mögé látni. A holló minden élethelyzetben jót és egyedit tanácsol, mert tudását nem evilági forrásból nyeri.

 

A hollót nem zavarja, hogy ha felismerik, sőt ellenkezőleg, így képes arra, hogy határait leginkább megvédje, és nyugodtan, a maga kreatív módján a beavatás ösvényét kövesse, kísérletezgessen, és az igazságot felfedje.

 

Arra ösztönöz, hogy maradjunk hűek önmagunkhoz, és hozzá hasonlóan keljünk át a világok között, és cselekedjünk a kozmikus törvényekkel összhangban. Megmutatja a csodát, a titkot és az utat, hogyan kezeljük a világot varázslatosan és összetetten. Útmutatást ad, az emberi kapcsolatokban, amelyekkel az úton találkozunk. A maga módján segít nekünk magunkra találni, az álomösvényt követni és életünket átfogóan újjá és csodálatossá alakítani.

 

A holló hűséges, intelligens, humoros vezető és bölcs tanító, aki megmelengeti a szívünket.

 

A holló pozitív oldalát tekintve:

Megmutatja azt az anyagot, amelyből a történetek szövődnek, amely kiállja a teret és időt, és felruházza azzal a képességgel, hogy életbölcsességeit színes történetekkel szőjük át, és közzétegyük őket a világ számára is. Ezáltal a holló az élet legnagyobb misztériumára készít fel: a keletkezés és az elmúlás ciklusára.

 

A holló az életről a maga teljességében mesél és beavat a mágia világába.

 

Nagyon bölcs és nagy tudású madár, aki a másvilággal való kapcsolat miatt bizonyos dolgokat előre lát. Ezt a képességet megosztja velünk, és arra szólít fel, hogy feltétel nélkül bízzunk a érzékelésünkben.

 

Negatív oldalát tekintve:

A holló könnyelmű, határozatlan, rabló, haragtartó, kárörvendő, fegyelmezetlen; fekete mágikus kísérleteknek esik áldozatul. dühből,, haragból cselekszik, csal és megtéveszt. Mardossa a titkos érzés, hogyan lehetne vészmadár vagy rémhírhozó, utalhat karmikus, régi kapcsolatra.

 

Affirmációi:

„Kész vagyok a bennem lévő árnyékok feloldására.” – „Teljesen felelősséget vállalok a tetteimért, és beviszem a pozitív erőt az életembe.”

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.