Keresem a Hercegem

Azt mondjuk 40 felett már nem könnyű, már szinte lehetetlen párkapcsolatot kezdeményezni, építeni. Tény, hogy nem olyan könnyű, mint 20 évesen, de nem reménytelen.

 

20 évig voltam férjnél, aztán elváltam. A válás után, jött a gyógyulási időszak, akkor nem vágytam szorosabb párkapcsolatra, csak némi figyelemre, szeretetre és törődésre. Néha egy ölelésre és jó szóra a mindennapokban. Itt azért nagyon kell vigyázni ne, essünk bele abba hibába, hogy bármi áron jöhetnek a „jó szavak”. Én is megéltem ezt a zűrös időszakot, nem számított ki Ő, mi Ő, csak, hogy kedves legyen hozzám, és észre sem vettem, hogy nem is őszinte a figyelem, ami feléd irányult.

 

Ma már 8 éve hogy elváltam életem nagy szerelmétől, és azóta is keresem a „szőke HERCEGEM”.

Voltak kapcsolataim ebben az időszakban, ahol az elején megtanultam álarcot felvenni, játszani és nem beengedni a szívembe a férfiakat. A legutóbb megismertem egy fiatalembert, bár lehet hihetetlen, de egy társkereső oldalon találtunk egymásra. Eszméletlenül szimpatikus nagy mackó volt, semmi mást nem tudtam csak, hogy meg akarom Őt ismerni. Így is lett. Hagytam, hogy sodródjak, hagytam, hogy meghódítson. Hosszú évek alatt felépült egy hatalmas fal bennem, már mondhatni kőből volt a szívem, de Ő jött és meghódított. Bevallom tetszett, hogy ennyire nem számít neki, hogy mennyire távolság tartó vagyok, és hogy minden áron kapcsolódni akar hozzám. Végre kecsegtetett egy boldog párkapcsolat vele.

Elkezdtem nyílni, hagytam hadd jöjjön hisz a szerelem nekem is jár, és azt gondoltam itt az én HERCEGEM, aki már dörömböl a kapumon – ENGEDJ BE!!!!!  Beengedtem. Újra bíztam, hittem és szerettem. Hagytam, hogy a falak leomoljanak, amik bennem voltak. Boldog voltam és azt éreztem, hogy újra szeretnek, tőrödnek velem.

 

Az idő múlásával kiderült a valós énje. Másfél év után szakítottunk és az első gondolat megint a CSŐD!  De egyszerű a képlet, nem Ő volt az én HERCEGEM. Nincs bennem harag egyáltalán, sőt hálával tartozom neki még erősebb lettem általa. Hiszek Önmagamban és tudom, hogy ennyi idősesen is nyitott vagyok egy párkapcsolatra. Tudom, hogy nyitott szemmel kell járni, a csalódások csak megerősítenek abban, hogy bármilyen tapasztaláson megyek vérig, akkor is a párkapcsolatot választom.

Nem szabad feladni! – ezt szoktam mondani – az én HERCEGEM úton van már felém, csak nagyon messziről érkezik.

 

Kordován Andrea

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.