Macskával suttogok

A kék macskát 2016 novemberbe hozta át hozzánk Pintyike cicám, aki már akkor egy éve beépült a családunkba, így lettem macskával suttogó.

 

Pintyike, sztorija sem utolsó, mert Őt az egyik szomszédom csöppnyi korában, egy laza mozdulattal bedobta a kerítésen, azóta velünk él. Rengeteg mindent tanultam ettől a macskától, mert fiatal kora ellenére, valami földöntúli bölcsesség lengi körül. Visszatérve a kis kék macskára, aki csonttá soványodva bujkált a szomszéd kertjében, várta a csodát. Észre sem vettem volna, de épp ott parkoltunk le, és pakoltunk ki a kocsiból, mikor megláttam. Csak egy villanásnyi kékség volt és huss, aztán Pintyike utána szaladt. Megálltam és vártam. Később szép lassan előmerészkedett a kiscica, rám nézett és nyávogott egyet. Én bármennyire is szeretem a macskákat, most nem engedtem a kísértésnek, bár tudtam, hogy a szomszédok nem állatbarátok, azoktól nem számíthat segítségre. Azzal nyugtattam magam, hogy két állat bőven elég, meg amúgy is a kutyám elzavarná.

 

Pinytike, másnap egy huszáros vágással, átvarázsolta az én általam felvázolt jövőt, ugyan is áthozta a picikét az udvarra. Még szerencse, hogy a kutya nem volt kint, csak én tettem-vettem a kertben. Mikor megláttam, most már a mi bokrunk alatt a macskát, azonnal az volt az első reakcióm, hogy megetetni, megitatni! Csak a nagy sárga szemei látszottak, és a kis teste össze volt aszódva. A szemén látszott, hogy brutális trauma érte, amiből mostanra maradt egy kicsi, de nagy része már visszahúzódott. A farka csonkolt volt, rávághattak valamit. Nagyon nagy dühöt éreztem, hogy bántották és elhatároztam, hogy gondoskodom róla, pedig nagyon nem akartam. Megetettem és láttam milyen éhes, szomjas, és fáradt, úgy döntöttem befogadom, és a család bővül még egy taggal, Édike otthonra lelt.

 

Azt tudnotok kell róla, hogy vad cica volt. Nem szocializálták, nem nagyon ért hozzá ember, nem tudta, hogy kell viselkedni. Nem lehetett megfogni, vagy megsimogatni, sőt a mai napig nem tudtam ölbe venni és megölelni. Rettenetesen fél, ha felemelik. Bár már gyakoroljuk, és egyre jobban megy.  Édikének neveztük el, kis drágát, mert tényleg nagyon édes kis állat. Nagyon igyekezett beilleszkedni, szép lassan közeledtünk felé, és ő nagyon befogadó volt. A telet kint kellett töltenie, mert a vadsága miatt nem lehetett behozni, vagy megfogni. A kinti kamrában a férjem csinált cicaajtót, és egy szuper fészket ahol alhatott. Úgy jött-ment ahogy akart, és  Pintyike is sokszor aludt kint vele összebújva, pedig ő kényelmes cica, még is kereste a társaságát.  

Macskával suttogok (2)

Édi mostanra, szépen kikerekedett, a szőre ragyogó fényt kapott, és már imádja, hogy simogatjuk. Nagyon kis bújós cica lett belőle, érezhetően vágyik a társaságunkra, és mi a tél alatt, amikor csak tehettük kimentünk hozzá a kamrába. A nagyobb cicánkat követte mint az árnyék, és sok mindent megtanult tőle. Nálunk minden egyes állat ivartalanítva van, hogy ne legyen felesleges szaporulat. Ha szeretnék állatot, úgy is egy menhelyre mennék, bár eddig nem volt rá szükségem, az élet tálcán kínálta nekem őket. Tudtam, hogy elérkezik az a pont amikor Édikét műtétre kell vinni, mert nőstény cica révén már alacsonyan keringtek a bakmacskák az udvar körül. Nagy nehezen befogtuk és elvittük az állatorvoshoz, másnap mentünk érte. Az ivartalanítás mellett, a kilógó csonkot is amputálták a farkáról, most már az is begyógyulhat. Hazahoztuk és akkor sajnos olyan rosszul nyitottuk ki a kamra ajtaját, hogy kiszökött rajta.

 

Borzasztó érzés kerített a hatalmába. Bűntudat, düh, elkeseredés, hogy ez a szegény kis műtött cica, most elszökött, fején azzal a védő műanyaggal és valami baj fog vele történni. Felakad valahol és szörnyű kínok között elpusztul. Okoltam magam a balgaságomért, hogy miért nem tudtam azt az ajtót rendesen becsukni. Nagyon sírtam, és teljesen belesüppedtem egy bűntudati programba. Nem tudtam aludni, és az írás sem ment. Csak a kis macska járt a fejemben, aki kint a mínusz két fokban, frissen műtve, étlen-szomjan van valahol, és retteg. Azt gondoltam, hogy a bizalma az emberek felé ezzel végképp elillant. Így vergődtem napokig, pedig igyekeztem oldani ezt a lelki traumát, de nem ment.

 

Aztán megráztam magam, és bízva a tudásomban elkezdtem suttogni a macskával magasabb síkokon, hogy minden rendben, jöjjön haza, nem bántani akartuk, hanem meggyógyítani, és ez az egész érte van. Kértem és húztam az Univerzum segítő energiáit, hogy jöjjön vissza.

 

Ezt csináltam három napig, mígnem a negyedik nap reggelén, motozást hallok a szaletli tetején. Odamegyek és a kék cica ott ül fenn a gerendán. És képzeljétek ez a kis állat, akit soha nem lehetett megfogni kint azt udvaron, csak a kamrában hagyta magát simizni, odajött hozzám és elkezdett nyávogni. Ő jött oda, és értettem mit mond. Elmondta, hogy bízik bennem és visszajött. Utána megengedte, hogy megfogjam és bevigyem. Hihetetlen volt számomra, pedig már nem kellene ennyi tapasztalás után, hogy mennyire működik az az energetikai kommunikáció és technika amit használtam, hogy haza jöjjön.

 

Macskával suttogok (1)

Azonnal elvittük az állatorvoshoz, és semmi baja nem volt. Megitattam megetettem és csináltam egy helyet a nappaliban, ami most macskagyógyító hely lett. Sokat beszélek hozzá, és rengeteget simogatom, nyugtatgatom. Csak a kezemből hajlandó enni, inni. Még nem jön ki a vackából, de már bújik a kezemhez és dorombol. Visszakaptam a bizalmát.

 
Számomra példa értékű ennek a kis kék macskának az élni akarása, és hogy minden hányadtatása ellenére is megbízott bennem. Én minden nap többször elsuttogom neki, hogy szeretem, és ha akar maradni, nálunk otthonra lelt.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

2 thoughts on “Macskával suttogok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.