Medve, mint erőállat

Bátorság, erő, védelem

A medve, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a medve üzenetét felénk.

A medve-medicina:

A medve medicina, pontos, erős, magas hatásfokú, koncentrált; nagy figyelemmel és tisztelettel kell fogadunk. Ahhoz, hogy regenerálódjunk, megoldást találjunk, vagy választ kapjunk, semmi másra nincs szükségünk, mint a medve – mint erőállattal való találkozásra, a medve barlangjára, nyugalomra és alvásra, vagy az erdőben egy magányos sétára, a többi megoldódik magától. A visszavonulás, a nyugalom idején, mialatt az álmainkon keresztül betekintést nyerünk más világokba, üzenetet kapunk, amit, ha eljön az ideje, nyilvánosságra hozunk.

 

A medve medicinához hozzá tartozik a ciklusok ereje, a spirálok és a körök, a belső és a külső világ, a bátorság, természetes védelem és az önmagunkról való gondoskodás, saját erőnk használata, és természettel való összhang.

 

A medve rámutat arra, hogy minden bennünk lakozik, fontos, hogy koncentráljunk a szívünk hangjára, és halljuk meg bensőnk hangjait. Itt alakítjuk ki világunkat, itt készülünk a változásra, itt hozunk létre új dolgokat, itt találjuk meg a válaszokat és a megoldásokat, amelyek egy alkalommal hasznunkra lesznek. A medve megajándékoz, azzal a képességgel, amelynek segítségével létezhetünk a belső és külső világban, és befelé fordulva másoktól függetlenül alakítjuk ki álláspontunkat. A medve nagyszerű, védelmező. Az ősi ösvény őrzőjeként figyelmet és tiszteletet követel az anyatermészet és a védencei számára.

 

Pozitív tulajdonságai:

A medve közvetíti a megfelelő időpont érzését, valamint az élet korforgásának és a természettel való kapcsolatnak a megérzését, és önmagunk felfedezésének erejét. arra figyelmeztet, hogy meg kell keresnünk és élveznünk kell az élet örömeit.

A medve védelmet, bátorságot, erőt, tartást, és tájékozódást nyújt. Tanítóként a belső világba a sámánok világába vezet. Tőlük mindent megtanulhatunk a föld erőiről, a teljességről és a gondoskodásról, gyermekeink védelméről, az évszakok táncán keresztül történő erőharmonizálásról. Belső gyógyító folyamataiban védelmet, erőt tetteket biztosít.

 

Negatív tulajdonságai:

A medve közönyösségre, kedvetlenségre, mogorvaságra, lustaságra utalhat, és arra, hogy az életünkben valami nem stimmel. Ha a veszély közeledését látja, akkor brutálisan lecsap és támad, tekintet nélkül a veszteségre. Ezért a durvaság, a mohóság, a kompromisszumkészség hiánya, a rombolás és a kegyetlenség vádjával is illetik.

Affirmációi:

„Mindenhonnan védelmet élvezek, bármit is teszek.” – „Megbízom a kitartásomba, a bátorságomban és az erőmben, most.”

 Forrás: Jeanne Ruland Az állatok ereje

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.