Medve, mint erőállat

Bátorság, erő, védelem

A medve, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a medve üzenetét felénk.

A medve-medicina:

A medve medicina, pontos, erős, magas hatásfokú, koncentrált; nagy figyelemmel és tisztelettel kell fogadunk. Ahhoz, hogy regenerálódjunk, megoldást találjunk, vagy választ kapjunk, semmi másra nincs szükségünk, mint a medve – mint erőállattal való találkozásra, a medve barlangjára, nyugalomra és alvásra, vagy az erdőben egy magányos sétára, a többi megoldódik magától. A visszavonulás, a nyugalom idején, mialatt az álmainkon keresztül betekintést nyerünk más világokba, üzenetet kapunk, amit, ha eljön az ideje, nyilvánosságra hozunk.

A medve medicinához hozzá tartozik a ciklusok ereje, a spirálok és a körök, a belső és a külső világ, a bátorság, természetes védelem és az önmagunkról való gondoskodás, saját erőnk használata, és természettel való összhang.

A medve rámutat arra, hogy minden bennünk lakozik, fontos, hogy koncentráljunk a szívünk hangjára, és halljuk meg bensőnk hangjait. Itt alakítjuk ki világunkat, itt készülünk a változásra, itt hozunk létre új dolgokat, itt találjuk meg a válaszokat és a megoldásokat, amelyek egy alkalommal hasznunkra lesznek. A medve megajándékoz, azzal a képességgel, amelynek segítségével létezhetünk a belső és külső világban, és befelé fordulva másoktól függetlenül alakítjuk ki álláspontunkat. A medve nagyszerű, védelmező. Az ősi ösvény őrzőjeként figyelmet és tiszteletet követel az anyatermészet és a védencei számára.

Pozitív tulajdonságai:

A medve közvetíti a megfelelő időpont érzését, valamint az élet korforgásának és a természettel való kapcsolatnak a megérzését, és önmagunk felfedezésének erejét. arra figyelmeztet, hogy meg kell keresnünk és élveznünk kell az élet örömeit.

A medve védelmet, bátorságot, erőt, tartást, és tájékozódást nyújt. Tanítóként a belső világba a sámánok világába vezet. Tőlük mindent megtanulhatunk a föld erőiről, a teljességről és a gondoskodásról, gyermekeink védelméről, az évszakok táncán keresztül történő erőharmonizálásról. Belső gyógyító folyamataiban védelmet, erőt tetteket biztosít.

Negatív tulajdonságai:

A medve közönyösségre, kedvetlenségre, mogorvaságra, lustaságra utalhat, és arra, hogy az életünkben valami nem stimmel. Ha a veszély közeledését látja, akkor brutálisan lecsap és támad, tekintet nélkül a veszteségre. Ezért a durvaság, a mohóság, a kompromisszumkészség hiánya, a rombolás és a kegyetlenség vádjával is illetik.

Affirmációi:

„Mindenhonnan védelmet élvezek, bármit is teszek.” – „Megbízom a kitartásomba, a bátorságomban és az erőmben, most.”

 Forrás: Jeanne Ruland Az állatok ereje

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.