Mersz mocskosul pénzes és gazdag lenni?

Az első kapcsolatom a pénzel az, hogy nincs. Rohadt és mocskos a pénz. Innen indultam gyermekkoromban, és ezt a hiányt generáltam sokáig. Aztán választottam a pénzt, és ez a választás megmutatta nekem, hogy mi más lehetséges a nélkülözésen kívül!

A pénz, a gazdagság, a jólét korunk nagy mumusa lett. Szélsőséges nézőpontok vannak róluk. Generációkon keresztül fixáljuk be azokat a hitrendszereket, ami bántalmazza a pénzt, a gazdagságot és a jólét. Eszméletlen sok hitrendszerünk van a pénzről. Elvesszük másoktól, ha nekünk van. Rosszra használjuk. Megutálnak, ellopják, kinéznek, kiközösítenek, stb. Aztán ezeket a kódokat szépen lejátsszuk ha úgy adódik, és verjük a mellünket – lám én megmondtam a pénz gonosz és mocskos dolog!

Teljesen egymásnak ellentétes információkat állítunk egymás mellé igazolva, hogy a pénz mocskos, rossz, gonosz, büdös és bűnös dolog.

Itt egy példa:

  • „A gazdagok, mindig magányosak.” Ez mekkora hülyeség és csúsztatás. Tehát ha nem szeretnétek magányosak lenni, akkor legyetek csórók is egyben.
  • „A pénz nem boldogít.” Szerintem meg igen. Na jó, nem tudtok bemenni egy boldogságboltba 5 kg boldogságot venni, de rengeteg lehetőséget ad arra, hogy vegyetek és tehessetek olyan dogokat, ami Titeket boldoggá tesz.

Számtalan ilyen idézetet, írást találtok, ahol becsmérelik a pénzt, bántják és lobbiznak, hogy ne válasszátok. A filmekben is tudat alatt építik be azt a programot, hogy csak szegényen, szerényen éljetek, mert akkor lesztek boldogok. A gazdagokat kizsákmányoló szemét, mocskos és gonosz embereknek állítják be. Közben, akik ezeket a filmeket készítik, és a szerepeket eljátsszák, rengeteg pénz kapnak érte  🙂 Érdekes nem? Példa erre a Titanic film. A filmben a gazdagok a hajó felső részében komoran szemétkednek, míg a szegények boldogan mulatnak lent a hajó aljában.

Rengeteg  mocskosul gazdag és pénzes ember van, aki rengeteget adakozik, alapítványokat hozz létre, és dolgozik azon, hogy segítsen és támogasson, jobbá téve ezzel a világot. Te mersz mocskosul gazdag és pénzes lenni?

A spirituális körökben nagy divat bántani, ítélni azt, aki pénzt kér a képességeiért. Pénzt kér azért, mert hozzájárul mások tudatosságához, gyógyulásához és életéhez. Azt állítják csak adni és adni kell ingyen és önzetlenül. Aki nem így csinálja, az nem tiszta, nem becsületes és természetesen bűnös. Igaz ez? Szerintem ez csak egy érdekes nézőpont, fixáció, a bűntudatra és ítéletekre. Emlékszem nagyon régen voltam egy spiris tanfolyamon, – amikor még bimbózott a tudatosságom – ahol az előadó, sok pénzért amit fizettünk neki arról beszélt, hogy a pénz a sátán műve. Bla, bla bla. Nem zárom ki, hogy a sátán is szereti a pénzt, szíve joga meg van hozzá, de én is szeretem. Attól még nem kutyulom össze a kettőt.

Mindenkinek van képessége. Van aki csodálatos házakat tervez és épít fel. Van aki eszméletlen jól tud főzni, és van aki gyógyít és a tudatossághoz járul hozzá. Semmilyen különbséget nem látok ezen képességek között. Nekem is van üzletem abból amihez értek, amit könnyedén és örömmel csinálom. Ez az, hogy hozzájárulok mások tudatosságához, és igen pénzt kérek ezért. Ha nem kérnék érte, leértékelném, és nem becsülném a tudásomat. Sokszor dolgoztam ingyen bérmentve és nem értékelték a tudásom, persze tisztelet a kivételnek. A pénz az önértékeléssel összefügg. Összefügg, azzal is, hogy becsülöd és tiszteled magad. Meg aztán fordítsuk meg. Ti mennyit vagytok hajlandóak befektetni önmagatokba? A jólétetekbe és tudatosságotokba?

A pénz nem rossz vagy jó dolog. A pénz energia. A pénz is érték. Önérték! Amilyen irányt mutattok neki, arra megy. A nézőpontod teremti a valóságodat a pénzről és nem fordítva. A pénz a bőség is egy választás. A pénz és a bőség is Ti vagytok. A Ti teremtésetek. Becsülitek, szeretitek és tisztelitek magatokat, hogy legyen pénzetek, hogy bőségben éljetek és ne nélkülözésben?

Elutasíthatjátok, elhatárolódhattok, és közben szidva játszhatjátok a szegény ént, vagy választhatjátok és megteremthetitek a jóléteteket és a pénzeteket. Ha szidjátok, utáljátok és megvetitek, akkor a pénz sem választ Titeket. Ahhoz megy, aki szereti, becsüli és hajlandó birtokolni. Igen vannak gonosz, szemét és mocskos emberek, akik hatalmas pénzeket birtokolnak és háborúkat robbantanak ki belőle. Ha ezen annyira fel vagytok háborodva, miért hagyjátok? Miért nem teremtetek annyi pénzt, hogy tehetősek legyetek és tehessetek valami jobbat, szebbet, örömtelibbet önmagatokért, az emberekért a Földért?

Gary Douglasnek az Access Consciousness alapítójának van egy szuper idézete erre:

  • „Hogy van pofátok megengedi, hogy a pénz azoknál legyen akik tönkre teszik vele a Földet?”

Kimerem jelenteni, én szeretem a pénzt. Szeretem, mert lehetőséget ad arra, hogy megvegyem azt, amit szeretnék látni a világomban. Szeretem, mert lehetőséget ad, egy szabadabb és könnyedebb életre. Szeretem, mert ha van tehetek önmagamét, emberekért, állatokért a Földért. Befektethetek a fejlődésembe, a tudatosságomba. Vehetek könyveket, utazhatok, élvezhetem az életet. Nem a szükségre törekszem, mert abban nincs szabadság. Az csak a túlélést biztosítja. A bőséget kérem és teremtem. A bőséget, ami ha áthatja az életem boldogabb és örömtelibb jövőt teremt mind nekem mind azoknak, akikhez kapcsolódom.

Ti mit választanátok? Mit szeretnétek tenni önmagatokért, a jövőtökért a Földért? Választjátok, hogy mocskosul gazdagok lesztek?

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.