Minden voltam

Ha találkozol valamivel, valakivel és érzelmileg felkavar, dühös, indulatos leszel, akár rosszul vagy tőle vagy felháborít és hasonlók, akkor ez a benned lévő hasonló dolgok, emléklenyomatok, sejtmemória és információk miatt történik. Magadra ismersz, minden bizonnyal te is voltál az, te is csináltad azt. A tested ugyanis minden történésről ami az idők kezdete óta történt, bárkivel, bármiről, minden információt eltárol. 

Ezek lehetnek események, sztorik, nők, férfiak, gyerekek, állatok bántalmazása, lehet homoszexualitással, pénzzel vagy pénzügyi bántalmazással kapcsolatos. Gyilkosság, erőszak, háború, boszorkányégetés, mágia, mindenről ott van a lenyomat a testedben.

Aki, ami voltál bármikor, bármelyik életedben, azt a tested, a sejtjeid eltárolták, ahogy mindenki sejtjei szintén ezt teszik.

Ha megölnéd, megvernéd a homoszexuálist, akkor éppen csak saját sejtemlékezeted jön fel, aminek ellenállsz. Ha ennek folyamatosan ellenállsz, újra és újra meg fog jelenni a valóságodban és mondhatod, ezek üldöznek engem. Valójában te teremted meg az ellenállásoddal. Ez nem a tükör törvénye, nem bevonzás. Te teremted meg újra és újra. Ha nem állnál ellen, eltűnne.

Mi lenne ha azt mondanád, oké, minden voltam már, ez is, amaz is, bántalmazó, bántalmazott, gyilkos és áldozat. Boszorkány, mágus és rögtönítélő bíróság, bankár, politikus, stb. Most hajlandó vagyok ezt elismerni, megengedni magamnak és elengedni végre mindezt amit ez felhozott.

Némely nézőpont szerint minden voltunk már. Sőt, már annyi életünk volt, hogy mindenkit egyszer legalább megszültünk, megöltünk és szexeltünk is vele. Nem számít már igazából ez. Rajtad múlik mit választasz most. Kutathatod előző életeidet, akkori választásaid miértjeit. Hol vagy ilyenkor? A jelenben vagy a múltban? Mit szeretnél teremteni most? 

Ma már ott tartok, hogy hajlandó vagyok hálás lenni szinte mindenért, hisz az amit felhozott belőlem, bennem, azt itt és most elengedhetem. 

  • Milyen lenne az életed ha nem hibáztatnád magad többé azért amiket tettél, amiket választottál? Esetleg könnyed és örömteli? Jujj, ez félelmetes vagy netán unalmas?

 

  • Milyen lenne az életed ha hajlandó lennél megengedni másoknak, hogy azt válasszák amit ők akarnak. Hajlandó lennél végre nem megmondó ember lenni? Ne tegyék ezt, tegyék azt, fejlődjenek, változtassanak, legyen jobb az életük, legyenek boldogabbak, stb.

 

  • Mi is az amivel a saját életedben nem akarsz foglalkozni?

Tudd, hogy választhatsz bármit, lehetsz bárki és bármi. Te mit szeretnél valójában amitől a lelked dalra fakad? Persze nekem az is oké, ha ott maradsz ahol most vagy.

Érintés – intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm

Cikkeim

Havas Andi

Érintés - intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.