Mit tartogat a 2017-es év?

A számmisztika szerint életünk kilenc éves ciklusokból tevődik össze. Minden év eltérő energiákat, hatásokat, fejlődési lehetőségeket és feladatokat hordoz.
A 2017-es év az 1-es szám energiáját hordozza (2+0+1+7=10=1+0=1).

 

Az 1-es számhoz társítják a Napot, az asztrológiában a Kos és az Oroszlán jegyét, a Tarot kártyában a Mágus lapját. Az 1-es rendkívül tüzes, aktív, férfias és teremtő energiákat és rezgéseket hordoz, így igencsak erős, változatos és élénk évnek nézünk elébe.

 

Milyen lehetőségeket és feladatokat tartogat az 1-es rezgésű, 2017-es év?

 

Az 1-es év az új kezdet, az újrakezdés, az elindulás és a kezdeményezés éve.

Ilyenkor érdemes új vállalkozásba fogni, új ismeretségeket, barátságokat kialakítani, lendületbe hozni életed azon területeit, ahol eredményt szeretnél elérni.

 

Az 1-es év arra biztat, hogy ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, mert ha most kihagyod, akkor sokat kell várnod az ehhez hasonló, nagyszerű lehetőségekre.

 

Az 1-es év biztosítja a kellő lelkesedést, kreativitást és inspirációt, amely a nagy jövőbeli célok, tervek és feladatok kitűzéséhez elengedhetetlen.  Bátorságot, kezdeményező erőt ad, segítséget nyújt a döntéseidhez, kitartást és tetterőt biztosít számodra, amely az első lépés megtételéhez szükséges.

2017

Azért vigyázz, ne légy túl vakmerő és meggondolatlan, mert a rossz döntések következményeit még évekig nyögheted. Minden, amit most elindítasz, az hosszú távon hatással lesz az életedre.

 

Az 1-es év kedvez minden új dolognak, változásnak. Legyen szó akár tanulásról, utazásról, munkáról vagy új szokások bevezetéséről. Az 1-es szám arra ösztönöz, hogy merj kilépni az eddigi megszokott, biztonságos (vagy annak hitt) környezetedből, a komfortzónádból, merj eltávolodni a rutinszerű és hagyományos dolgoktól, és fedezz fel új utakat, nézőpontokat és megoldási módokat.

 

Lelki szinten az 1-es szám az Én-t, az EGO-t, az akaraterőt, az önmegvalósítást és az önérvényesítést szimbolizálja.

 

2017-ben tehát mindenképpen ajánlott az önismeret-fejlesztéssel foglalkozni.
Érdemes megvizsgálni a személyiségedet, felülvizsgálni az énképedet, és szükség esetén javítani rajta. Fontos, hogy tisztában légy és tudatosítsd magadban a benned rejlő egyéni értékeket és képességeket, hogy mire vagy képes, miben vagy jó, kiemelkedő és különböző!?

 

Az 1-es év egyedülálló lehetőséget biztosít az önbizalom erősítésére is. Ám ezt most nem passzív, befelé figyelő elmélkedéssel, hanem tettekkel, cselekvéssel érheted el. Azáltal, hogy minél több (új) helyzetben próbálod ki magadat, rengeteg tapasztalatot gyűjtesz.egyes-ev

Keresd hát a kihívásokat, ahol megmérettetheted magad, bizonyíthatod képességeidet! Ne halogass semmit, amely a továbblépést vagy az előrelépésedet segítené, vagy a fejlődésedet szolgálná az életedben.

 

Az 1-es év energiája erőt és lehetőséget nyújt az önérvényesítéshez és az önmegvalósításhoz. 

 

Ahhoz, hogy megálld a helyed az életben, fel merd vállalni önmagadat, a számodra fontos dolgokat, és hogy legyen bátorságod jogaid érvényesítéséhez és megvédéséhez, elengedhetetlen némi „egészséges” önzés!

Forrás: Szabó Szilvia okleveles grafológus

 

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.