Nincs értelme tovább élnem, meg akarok halni!

Egy ismerős hölgy jött hozzám azzal a problémájával, hogy állandó üresség járja át, úgy érzi nincs értelme tovább élni, nincs semmi motivációja, meg akar halni. Én is sokszor éreztem hasonlót, de igazából nem tudtam az okát. Ezt a halálvágy érzetet nem az öngyilkossághoz tudom hasonlítani, ez valami egész más.

Az öngyilkosságot, bizony energetikailag pucolnom kellett, mert a férfi felmenőim közül sajnos nem egy megtette, és ezt az elmenetelt választotta. Mikor megtörtént a családi tragédia döbbentem álltam és nem hittem el, hogy egy számomra oly szeretett személy ezt a kilépést választotta. Akkor borzasztóan fájt, dühös voltam és bizony el is ítéltem azt, ami történt.

Ma már másképp látom. Azt gondolom, ha tudatosan élem az életem, azt nem lehet felosztani részekre, hogy az életem néhány területeire ráhúzom a tudatosságot, mint egy bugyit a többire meg nem, és ha nem tetszik az amit látok akkor megítélem. A tudatosság mindent magába foglal, és nem ítél meg semmit. Azt is magába foglalja, hogy ha valaki az öngyilkosságot választja a kilépésre, akkor azt elfogadom. Lehet, hogy ez furán hangzik, de nem ítélem, és nem teszem rosszá azt az elhunytat, aki esetleg ezt meglépi, attól függetlenül, hogy hatalmas tragédia a családnak. Most már egészen másképp emlékszem vissza a szeretett családtagomra, aki ezt megcsinálta anno.

Konzultációim során volt, aki hozzám fordult, szinte sikított a lelke a halálvágytól, és sikerült hozzájárulnom, hogy maradjon. Volt olyan, aki segíteni szeretett volna egy családtagján, de mivel ebbe beleavatkozni erőszakkal nem lehet, sajnos az illető önkezével vetett véget az életének. Volt olyan, hogy „látóként” járultam hozzá, hogy egy fiú visszajöjjön és mégis az életet válassza. Amivel viszont jött a hölgy, az egészen más. Ezt az érzést én is éreztem életem során párszor. Szinte földöntúli, megfoghatatlan, nincs értelme semminek, nincs értelme tovább élni és közben hatalmas az üresség a lélekben, viszont nem akar öngyilkos lenni az illető. Ha most megtörténne, örülne, de nem teszi meg önkezével.

Régebben, nem volt annyi eszköztáram, és nem voltam annyira tudatos, hogy kezeljem ezt a fura halálvágyat, ürességet a lelkembe. Amikor minden mindegy, nincs értelme tovább élni, jó lenne meghalni.

Mindkét érzést, a konkrét öngyilkos hajlamot, és ezt a fura halálvágyat rengeteg minden okozhatja. Nem kell ezt bogozni, mert csak elmebajnokság lesz a vége, de van, amit nagyon fontos ilyenkor oldani. Én végtelen Lényként érzékelem magam, nem asztrális, lelki síkból működöm. Igyekszem oldani az összes lelki szerződésemet hisz rengeteg halálvágy és öngyilkos hajlam kötődik ezekhez a szerződésekhez.

A halál is egy választás, mint minden az életben. Nem teszlek rosszá ezért a választásodért. Ha viszont az öngyilkos hajlamot vagy a hálál vágyat érzed, és közben az életet választod, akkor van megoldás. Kérj segítséget szakembertől, olyantól akiben megbízol, hogy járuljon hozzá, hogy az életed felett átvedd az irányítást. Ha mégsem választod a szakembert, de tenni akarsz Önmagadért, akkor csináld meg ezeket az oldásokat, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy elenged ezt a lelki folyamatot. Tedd meg ezt Önmagadért, és soha ne add fel!

  • Először is kérdezd meg, hogy a Tiéd-e ez az érzés. Enyém ez a halálvágy, vagy valaki másé? Lehet, hogy semmi közöd hozzá, de annyira szenzitív vagy, hogy benyelted valakitől ezt az információt és a magadénak érzed. Lehet az is, hogy egy körülötted lévő entitás energiáját érzékeled, és ezt érzed magadénak. Mind a két esetben, küld vissza a halálvágyat a feladóhoz tudatossággal csatolva.

  • Ha a Tied, ami sokkal ritkábban van, akkor csináld meg ezt az oldást reggel este egészen addig, amíg ki nem sül ez az energia belőled! Mond hangosan ezt a szöveget, és érezd, hogy közben magad elé teszed ezeket a blokkokat. Ha egyszerűbb gondold azt, hogy előtted van egy nagy zsák, és ahogy mondod az oldó szöveget, belekerül ez a sok önpusztító, önsorsrontó energia és információ.

A halálvággyal kapcsolatban az összes jelentőséget, fix nézőpontot, korlátozást, hiedelmet, elutasítást, nézőpontot, elkülönülést, ítéletet, elvárást, kivetítést, esküt, fogadalmat, be nem tartott fogadalmat, lélekszerződést, vérszerződést, hűbéresküt, hűségesküt, elköteleződést, ígéretet, be nem tartott ígéretet, stabilitáspontot, formát, struktúrát, rendszert, megállapodást, mágikus kötést, bűbájt, igézet, rontást, átkot, áldást, bűbájt rituálét, beavatásokat, energiakötéseket, horgokat, kapcsokat, függőségi viszonyt, visszavonok, hatálytalanítok, elpusztítom, nem teremtetté teszem, a multidimenzionális létem minden részéből, sejt szinten.

Aztán 3-ra dobj magad elé erre az egész cuccra egy hatalmas pusztító atombombát, ami elpusztítja a benned lévő önpusztító, önsorsrontó energiákat. Aztán tudatosítani kell, hogy az életnek nincs értelme, vagyis az élet értelme Te magad vagy. Az élet nem fogja Neked elmondani miért is érdemes élni. Ezt Te piszkáld ki magadból. Ahhoz, hogy a tisztítás után jobban érezd magad, legyél kérdésben.

  • Mit kell tennem, hogy teljesen az életembe lépjek?
  • Mi az, amiért érdemes élnem?
  • Mi kell ahhoz, hogy a valóságom varázslója, és tudatos teremtője legyek?
  • Számomra mi az élet értelme, jelentsen ez bármit is?
  • Mi az a motiváció, amiért érdemes élni?
  • Mit kell tennem, mi kell lennem, mit kell fogadnom, érzékelnem és aktualizálnom, hogy örömben, könnyedségben, boldogságban kreativitásban éljem az életem?

Ha még a kérdések után is van depresszív, nehéz súlyos érzés, akkor csak dobd rá 3-ra minden alkalommal az atombombádat és pusztítsd el, ha kell napi 30X. Én imádom ezt az eszközt, nekem nagyon hatékony és sokszor használom, ha feljön valami nehézség. Bármilyen blokkra, visszahúzó energiára, falra, félelemre, sőt dühre, haragra, bármi olyanra, amitől felborul az életet áramlása használható ez a technika. Jó önmunkát kívánok!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.