Rád is szükség van! Hozz világra még egy Magyart!

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom felhívását bizonyára sokan láttátok. én is megnéztem, egymás után többször is. Azt hittem, hogy már elég sok dolgot láttam ahhoz, hogy ne lepődjek meg semmin, mekkorát tévedtem! Döbbenetes élmény volt, talán pont azért néztem meg ennyiszer egymás után. Nem voltam biztos benne, hogy jól értem-e a videó mondanivalóját.

“Az országunk demográfiai értelemben haldoklik, és ez itt a probléma!”  Minden felelősség a mai fiatalságé, mert nem házasodnak, nem vállalnak gyermekeket, külföldre mennek dolgozni és még a migráció is a mai fiatalok hibája!  

Ez a videóüzenet tökéletes példája a manipulációnak és a bűntudatkeltésnek!

Az országunk demográfiai haldoklásának nem a fiatalok életvitele és gondolkodása az oka, ez már az okozat. A végeredménye annak az állapotnak, mely már nagyon régóta fennáll szeretett hazánkban.

“A fiatalok nem akarnak házasodni és nem akarnak családot.” Mióta feltétele a házasság a családalapításnak? Bár én férjnél vagyok – mert úgy döntöttünk, hogy szeretnénk megélni az esküvői szertartást, a lagzit, és szeretnénk hordani a gyűrűt, mely azt jelképezi, hogy összetartozunk – mégis el tudom fogadni, ha valaki úgy dönt, nem kér belőle. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar-e házasodni vagy nem, mert ez az ő élete, nem a nemzeté! Én azt látom, hogy a fiatalok többsége igenis szeretne családot alapítani, a nők nagy része szeretne gyermeket szülni, de ez nem olyan döntés, amit egyik pillanatról a másikra meg lehet hozni, nem lehet elkapkodni! Pontosan azért, mert felelősség, és a mai fiatalok is tisztában vannak ezzel! Igen, félnek attól, hogy nem tudnak megadni a gyermeküknek mindent, amire szüksége lenne. Azért félnek ettől, mert még maguknak sem tudják biztosítani azt az életszínvonalat, amit szeretnének. Vajon ez a hölgy, aki a videóban szerepel, tudja-e, hogy hány gyermeket vettek el a családjától az anyagi biztonság hiánya miatt?

 

Miért is kéne a házasságot elkapkodni? Nézzünk már körül, mennyi házasság végződik válással és hány egyedülálló anya van, hány olyan gyermek, aki csonka családban nő fel? Igen a gyermekvállalás csodálatos dolog, mégsem kötelezhet senki arra egyetlen nőt vagy férfit sem, hogy csak erről szóljon az élete, és semmi más életcélja ne legyen, csak a családalapítás!

Nekem három gyermekem van, úgyis mondhatnánk, én már hozzájárultam ahhoz, hogy az országunk ne haldokoljon demográfiai értelemben. De voltak pillanatok, mikor olyan nehézségekkel kellett szembenéznem, amikor a szívem szakadt meg! Igen, házasodtam, jól el is kapkodtam majd elváltam. Fájdalmas dolog a válás, a saját fájdalmad mellett végig kell nézned a gyermeked szenvedését és a volt férjedét is. Igen, inkább gondolja át mindenkit százszor vagy ezerszer, mielőtt a házasság mellett dönt.

Aztán ott volt problémaként a fizetés, mert abból bizony nehéz volt megélni, az emberek többségének most is nehéz. Volt olyan karácsony, mikor azért mentek a gyerekek téli szünetben a nagyszülőkhöz, mert nem tudtam nekik ételt venni, mert az utolsó pénzemet a karácsonyi ajándékaikra költöttem. Én nem tudtam velük menni, mert az én utazásomra már nem volt pénzem! Ha mai fiatalság úgy dönt, hogy ilyen körülmények között nem akar gyermeket vállalni, én teljes mértékben megértem őket!

Még emlékszem arra, mikor kislányként kiközösítettek és csúfoltak az iskolában, mert nekem nem voltak szép, új és drága ruháim! Nem a ruha volt a lényeg, hanem az, hogy bántottak és megaláztak emiatt! Sajnos ez most sincs másként! Ha a mai fiatalok nem akarják ennek kitenni a gyermeküket, megértem őket!

Igen, sok fiatal külföldre megy dolgozni, sokan külföldön is élnek, ott alapítanak családot, mert ott meg tudják teremteni azt az anyagi biztonságot, amire szeretett hazánkban nincs lehetőségük. Már ebből is látszik, hogy nem a felelősség hiánya miatt nem vállalnak gyermekeket a mai fiatalok.
Mikor én gyermeket szültem, azt nem azért tettem, hogy biztosítsam a magyar nép fennmaradását, vagy hogy legyen valaki, aki kitermeli a nyugdíjamat! Lehet, hogy a videó készítőinek ez felháborító és döbbenetes, de komolyan mondom, nem ez volt a motiváció. Szerintem nincs olyan ember, aki ezért vállal gyermeket, persze ez csak az én nézőpontom!

Szeretném, ha valaki elmagyarázná nekem, hogy szűnik meg a migráció azzal, hogy vállalunk 3-4-5 gyermeket? Majd azt mondjuk nekik, erre ne gyertek, mert nincs több hely, „teltház” van? Minden bizonnyal erre a kijelentésre már meg is fordulnának és visszamennének oda, ahol az életük a tét. Az „afrikai kannibálok” kifejezésre inkább nem is reagálnék. Egyébként éppen ma olvastam, hogy egy bevándorló Franciaországban megmentette egy kisgyermek életét a saját életét kockáztatva ezzel, és képzeljétek, miután megmentette, nem ette meg! 

Aztán ott van még az állatvédelem kérdése. Igen, harcolunk a bébifókákért és az elefántokért, én még a tigrisekért is! Ha lenne kutyám, tuti alhatna a kanapén, a macskám így is ott alszik. Van két tengerimalacom és törődöm velük, gondozom őket, érdekel a boldogságuk, hogy jól érezzék magukat. Ezt is úgy hívják, hogy felelősség!

Beszéljünk az abortuszról. Ha olyan jók a körülmények idehaza, vajon ez a rengeteg gyermek miért nem születik meg? Ismerek olyan nőket, akik azért estek teherbe, mert nem volt pénzük fogamzásgátlóra, vagy éppen volt és be is szedték, a gyermek mégis összejött. (Itt nyilván nem azokra a nőkre gondolok, akik kéthavonta járnak abortuszra.) Aztán ott vannak azok a nők, akik nemi erőszak következtében estek teherbe. Vajon miért nem akarják megtartani és felnevelni a gyereket? Nem kell minden nőre ráhúzni a felelőtlen jelzőt csak azért, mert volt abortusza! Nem tudhatjuk, mi a háttere a történetnek!

 

Végezetül beszéljünk azokról, akiknek meg se fordul a fejében, hogy gyermeket vállaljanak, mert ők így boldogok, az ő életük, az ő döntésük! Senki nem kényszerítheti őket a gyermekvállalásra! Ettől még nem hal ki a magyarság, most is vannak olyan családok, akik 4-5 gyermeket nevelnek az átlag kettő helyett, ami a videó szerint elvárt lenne.

Összefoglalva, véleményem szerint a mai fiatalság nagy többsége tudja, mi az a felelősségvállalás, ezért megy külföldre, ha itthon nem tudja megteremteni a gyermekvállaláshoz szükséges feltételeket. A gyermekvállalást, családalapítást nem lehet kényszerből és félelemből megvalósítani!

A migránsválságot nem a mai fiatalság életmódja, gondolkodása vagy felelőtlensége indította el, ne hárítsuk már rájuk a felelősséget!

A mai fiatalság már nem bólogató birka, nem lehet őket egy ilyen videóval manipulálni és bűntudatot ébreszteni bennük! Ebből kiindulva ennek a videóüzenetnek az elkészítése nem volt más, mint pénzkidobás és időpocsékolás!

Aki esetleg még nem látta a videót:

 

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.