Szerelem, szenvedély, gyönyör, 3 az 1-ben

 

Minden reggel, ahogy  kinyitom a szemem, Te vagy az első gondolatom. Kipattanok az ágyból és alig várom, hogy a két kezemmel megérintselek.

 

Minden nap nekünk egy új kezdet, egy új szerelem. Imádlak nézni, szagolni, érezni, ízlelni.

 

Forrón ragaszkodom hozzád, ahogy lágyan a kezembe simulsz, és belém áramlik a lényed. Feltöltesz, kitöltesz és eltöltesz.

Mikor velem vagy, a hiánynak egy apró beficcent gondolata sincs az elmémben, egész vagyok. Életenergiát kapok tőled, és cserébe nem kérsz semmit. Odaadó vagy csak adsz, csak adsz, és Téged ez is boldoggá tesz. Nem ítélsz meg engem, hogy reggel borzas hajjal kicsit gyűrötten csókollak, elfogadsz olyannak, amilyen vagyok. Nem skatulyázol be, nincs nézőpontod rólam, csak szemlélsz minden reggel. Melletted önmagam lehetek, a szabadság íze vagy.

 

 

 

Sokan vannak ellened, bírálnak és ítélnek, hogy nem vagy hozzám való. Azt mondják a kapcsolatunk beteggé, és kiszolgáltatottá tesz engem. De kérdem én, hogy lehet rossz nekem az, amiben ennyi örömöm van? Nem hallgatok a szirénhangokra, inkább hallgatok a belső hangra. Tudom, hogy mi jó nekem! Tudom, hogy Te vagy nekem az örök szerelem, az öröm és az életigenlés.

Biztonságban vagyok melletted, átsegítesz a nehéz napjaimon, társ vagy, akihez mindig bizalommal fordulhatok. Szerelem, szenvedély, gyönyör, 3 az1-ben, ez vagy nekem.

 

Az ízeddel a számban elrepülnék a világ végére is, nem érdekelne, hogy mások mit mondanának rólam. Te vagy az egyik legörömtelibb ajándék, amit kapok minden nap, TE IMÁDOTT, HABOS-MÉZES KÁVÉ!

 

Weboldalam: Tudatos Női Lét

 Kincses Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.