TABUK NÉLKÜL – NŐKNEK AZ INTIM MASSZÁZSRÓL I. RÉSZ

Egy nagyon kedves hölgy vendégem írta le mit jelent neki a jóni masszázs, hogyan zajlik nálam, mit kapott tőle. Komolyan zavarba ejtően egekbe dicsér, hálásan köszönöm.

 

Most megosztom Veletek, hátha bátorságot merítetek lányok, hölgyek. Kifejezetten Nektek készítette, a Gyakori kérdések mintájára. Szuper ötlet, nem jutott volna eszembe. Nem változtattam rajta, sem hozzá nem tettem, sem el nem vettem belőle. A megosztására engedélyt kaptam, sőt! Olvassátok, kérlek nyitott szívvel és lássátok micsoda sebezhetőség és egyben bátorság van a szavak mögött. Szeretettel: Andi

 

“Nyolcadik éve járok Andihoz masszázsra. Életem egy nehéz pillanatában, teljesen véletlenül találtam meg őt, és azóta nem is tudom elengedni. Az, hogy épp rá találtam, és nem valaki másra, csak a véletlenen múlt – bár ő itt biztos elmosolyodna, és azt mondaná, persze… a véletlenen múlt.

Ez alatt a nyolc év alatt annyi sokat adott nekem, hogy úgy érzem: egyszerűen mindenkinek meg kellene ismerni, korra, lelki és fizikai állapotra való tekintet nélkül, mit is tud ő adni, mit jelent egy-egy ilyen alkalom, mivel gazdagodik a befogadó. Az, hogy nyolc éve egy nap egyszer csak mertem írni neki, kizárólag azzal magyarázható a magam számára, hogy akkoriban nem voltam önmagam. Túl egy szeretett családtag elvesztésén, benne egy rossz párkapcsolatban – úgy éreztem, nincs veszítenivalóm. Pedig, így utólag tudom, hogy nagyon is volt! Ha nem épp vele, ha nem a számomra megfelelő emberrel hoz össze a sors, soha többet nem megyek el nem hogy intim-, de egy gyógymasszázsra sem. 

 

Talán segíteni tudok Neked, aki keresed a megfelelő helyet, embert, alkalmat, ha megpróbálom felidézni azokat a kérdéseket, amelyekre én is kerestem akkoriban a választ. „Gy. i. k.”-nek is nevezhetném, de nincs „gyakran”, hisz nemigen van olyan fórum, ahol ezek a kérdések feltehetők. Tabuk és finomkodás nélkül próbálom meg összeszedni ezeket a kérdéseket, és megadni rájuk a válaszokat. 

  • Mennyire kell levetkőzni?

Teljesen. Voltam egy olyan „tantra” masszázson, ahol bugyiban és melltartóban masszírozott a masszőz – egyszerűen rémes volt. Ahhoz, hogy valóban minden porcikádat (erről még lesz szó később) érje a masszázs, ez elkerülhetetlen. De ez nem egy szükséges rossz dolog! Idővel tapasztalni fogod, hogy a ruhák, ékszerek, óra, hajcsat, szemüveg stb. levetése együtt jár a valóság levetésével is. Azzal, hogy most adsz másfél órát magadnak, kiszakadsz a mindennapokból, nem használsz semmit, ami elfed, mert nincs rá szükség.

 

  • Végig meztelenül fekszem?

Tulajdonképpen nem. Végig le vagy takarva egy könnyű anyaggal, és csak azok a testrészeid vannak szabadon, amelyeket épp masszíroz. Megdöbbentő, hogy a legnagyobb kánikulában is milyen nagyon jólesik egy takaró, mennyire borzongató tud lenni a bőrödet érő hideg. Andi erre mindvégig nagyon figyel, neked nem is kell ezzel sem foglalkoznod.

 

  • Nem merek levetkőzni mások előtt. Túl kövér, öreg, ráncos, petyhüdt, striás, szőrös stb. vagyok, szégyellem magam.

Andi maga az elfogadás. Nem minősít, de még csak meg sem állapít semmit. Magyarázkodhatok előre kínosan, hogy szőrös vagyok – volt olyan, hogy épp szőrtelenítés előtt voltam nála, mert nem tudtam összeszervezni a kozmetikust és őt – ez a világon semmit nem jelentett. Az, hogy hogy nézel ki, egyszerűen nem téma. A hájhurkáid téged zavarnak – az ő érintése viszont olyan, hogy elfelejtesz erre gondolni. Idővel megtanulod nem kívülről nézni magad, hanem egyszerűen befogadni, ami tőle jön, és túl fogsz ezen lépni. Hidd el, sokkal könnyebben, mint pl. az orvosnál. Ott végig kínosan érezheted magad, itt csak tőled függ, mennyi idő alatt tudod elengedni ezt a felesleges nehezítő tényezőt.

  • Miért jó, ha nő masszíroz?

Egy nő nemcsak tudja, de érzi is azt, amit te. Olyan finomak a mozdulatai, annyira összehangolódik veled, amennyire csak egy nő lehet képes. Tudja, hogy mi esik igazán jól neked, tudja, hogy milyen tempóban, milyen sorrendben, mennyi ideig jó neked az egész. Szexuális értelemben vett testiség pedig egyáltalán nincs benne.

 

Ez olyan leszbikus dolognak tűnik. Én is PONTOSAN ezt gondoltam. A másik gondolatom viszont az volt, hogy ha egy férfi masszírozna, az olyan lenne, mintha megcsalnám a páromat. Nem akartam, hogy egy férfi érintsen meg ott, ahol a párom szokott (vagy még ő sem). Ezért a két érvet ütköztetve végül a „kevésbé rosszat” választottam. Most már tudom, hogy számomra mindenképp ez volt a jó döntés. Én a masszázs alatt végig lecsukom a szemem, mert így esik jól, nem is látom, Andin mi van vagy mit csinál. Csak érzem a kezét. Nincs semmi egyéb érintkezés, felejtsd el, amit a videókon látsz, hogy az olajos testeden csúszkál meg a többi…

 

  • Milyen anyagokat használ?

Masszázskrémet és -olajat, vagy kókuszolajat, vagy amit te szeretnél. Vihetsz saját anyagokat is. Mindent megmelegít, így kellemesen ér, amikor a testedhez ér, sosem hideg vagy váratlan.

 

  • Hol és hogy kezdődik az egész?

A masszázs előtt zuhanyozz le. Nagyon fontos a hangulat. Ehhez a gyertya, a kellemes félhomály, a megnyugtató zene elengedhetetlen. Többféle módon kezdődhet: vagy állva, egy könnyű kendőbe/stólába csavarva, miközben először érzed meg az érintését, még ruhában. Ezt követően a földön fekve, esetleg masszázságyon folytatódik a masszázs. Kérheted azt is, hogy először egy hagyományos masszázzsal kezdjétek. Ez nekem nagyon sokat segített, bár akkor Andi sem gyakorolta még a tantra masszázst. A svédmasszázsból ismert mozdulatok ismerősek voltak, megnyugtatóak, utána sokkal egyszerűbbnek tűnt az átmenet az intim masszázs felé, hiszen már „megszoktam” a kezét.

 

Hozzáteszem, nekem rengeteget segít a mai napig is a hagyományos masszázzsal. A gerincsérvtől kezdve a legkülönbözőbb izomlázig, állandó forgó-, fenék- és csípőproblémámig, derékfájdalmamig, stresszcsomókig mindenben.

 

  • Csiklandós vagyok

Én is az vagyok! Nagyon! Főként az oldalamon. Az első időkben már az is sok volt, ha a hátam szélére ért a kezével. Ezt mondtam neki, és onnantól kezdve figyelt erre. Mindent mondanod kell, amit és ahogy szeretnél, ahogy jó neked. Mostanra eljutottunk odáig, hogy az egyik kedvenc mozdulatom, amikor az egész hátamat végigsimítja – talán az alkarjával, nem tudom-, és egy nagy kört leírva az oldalamon tér vissza. Nagyon izgató, amikor hason fekszel, és a melledet oldalról érinti! Például ezt sem engedtem megtapasztalni magamnak, mert azt gondoltam:„csiklandós vagyok, hozzám ne nyúljon ott senki”.  

Forrás: Ági

Érintés – intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm

Cikkeim

Havas Andi

Érintés - intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.