Tenni, vagy nem tenni?

Mennyire vagyunk hajlandóak tenni önmagunkért? Mennyire vagyunk nyitottak a megoldásokra, bármi legyen is az? Mennyire merevek a rendszerein, fix pontjaink, korlátaink, hitrendszereink? Áthatolhatatlan, vagy be tudjuk fogadni az új, impulzusokat, embereket, eseményeket?

 

Elgondolkodtató kérdések ezek, és a válasz bennünk körülöttünk van. Ha valami nem működik az életünkben, nehéz súlyos irányt vet, akkor a megoldás is ott van valahol, hogy ez elrendeződjön. Meg kell engedni, be kell fogadni, tenni kell magunkért, választani, dönteni, lépni! Na, ez az, ami sokunknak nem megy! Inkább elmerülni a önsajnálatban, panaszkodunk, és közben vámpír üzemmódba kapcsolunk, szívjuk mások energiáit! Az életünk közben elillan mellettünk. Ennél már csak az a hajmeresztőbb, ha konkrét segítséget nyújt az ember, ráadásul azért, mert kértük, nem vagyunk hajlandóak elfogadni, mert akkor megint ott tartunk, hogy tenni kell magunkért!

 

Ennyire nem szeretjük Önmagunkat?

 

Gondoljunk bele abba, hogy mennyi idő és energia elmegy a drámákra, a panaszkodásokra, ezt az energiát teremtésre is lehetne fordítani. Az élet választások és döntések hömpölygő áradata, ami utakat eredményez. Ne dobálózzunk azzal, hogy nekem ez a sorsom, ezt dobta a gép, mert ez így nem igaz! Ha mást választanánk, más lenne az utunk és az életünk! De hát dönteni felelősség, és ez sokunknak nem működik. Megfigyelhetjük, hogy kisebb döntéseknél is futunk fűhöz-fához, mert annyira bizonytalanok vagyunk, csak épp önmagunkat nem kérdezzük meg, hogy mi könnyebb és örömtelibb nekünk? Amikor meg nem választunk, az élet választ helyettünk, ami nem mindig kellemes! Tehát még annyit sem teszünk magunkért, hogy válasszunk. Nem baj, ott a panaszkodás, és mindenki más hibáztatása, hogy miért van ilyen pocsék életünk, és közben kapunk fincsi energiát másoktól.

 
Pedig mindenkinek van saját akkumulátora-, amiből töltődhetne, de hát akkor megint kell tenni valamit magunkért! Na, jó ezt már nem írom le többször.

 

 Vajon egy emberi létben hol van az a határ, amikor ezt mind megunjuk, és ráébredünk saját magunk teremtő hatalmára? Te már ráébredtél?

tenni-vagy-nem-tenniDe nem, mert ott van az a csudi jó panaszkodás, amit választunk, tisztelet a kivételeknek, mert azért csak választunk valamit, és közben a filmünk csak pereg és pereg……

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.