Titkos kaland

A nő belépett a terembe, és egy mély lélegzettel elindult a bárpult felé. Hazudott volna magának, ha nem vallja be, hogy egy picit izgatott. Rég nem volt már szórakozóhelyen, pláne nem egyedül. Kalandra vágyott és most megkapta. Kicsit beletunyult az életébe, és bizony már ráfért egy kis változatosság.

Titkos kaland

Ahogy a bárpult felé lépdelt, érezte a rátapadó szemek kereszttüzét. Nőkét, férfiakét vegyesen.

A nők felmérték, hogy rivális-e, a férfiak, hogy becserkészhető-e?

 

Csak mosolygott magában, érett nő lévén nem először élt át ilyen mustrát, sőt bizony állt már többször a másik oldalon is. Ő is mérte már fel a felhozatalt mikor még aktívan vadászott és pillanatokon belül el tudta dönteni, melyik férfit tudja elcsábítani, és melyik az, akire nem hat a bűbája.

Titkos kaland 3

Akkor még az eszével akarta az „igazi férfit” mint oly sok nőtársa. Ádázan keresett és mindig ráförmedt a szívére, mikor az súgni akart. –Csitt, hallgass, én jobban tudom, mint Te! – perlekedett a dobogó vörös hússal a mellkasában.

 

Sokáig az esze győzedelmeskedett a döntéseiben és bizony az összes kapcsolata kudarcba fulladt. Az Igazi férfi, nem létezett, sőt az ideális férfi sem. 

 

Erre visszaemlékezve majdnem hangosan felnevetett. Mekkora szívás volt az élettől, mikor a szerelem egy olyan ember karjaiba sodorta, aki semmilyen formában nem hozta az esze általi „ideális” férfit. Ennek a férfinak a jelenlétében az ész pillanatokon belül kikapcsolt és a szíve diadalmasan átvette az irányítást. Felrúgta az összes korlátot és hitrendszert, amit addig a férfiakról és a párkapcsolatról, a szerelemről gondolt. Igaz, hogy az igazi férfi nem létezett, de a neki való IGEN!

 

Belemerült a szerelembe és a szenvedélybe, megélt mindent, amit csak ez a kapcsolat adhatott neki, és most először az életben Ő is adni akart.

 

Odaadta magát félelem nélkül, pőre szívvel és minimális agytevékenységgel. Nem analizálta túl ezt a kapcsolatot annak ellenére, hogy egy-két barátnője nem nézte jó szemmel ezt a szerelmet.

Nem hitte, hanem tudta, hogy Ő az a férfi, akit akar!

 

Most ez a férfi a férje. Nyolc éve házasok, és most először érezte, hogy kezdenek leereszteni. Jól működtek együtt, nem is ezzel volt a gond, hanem, hogy kezd kihűlni a szenvedély. Arra már a házassága éveiben rájött, hogy nem lehet minden nap 1000 fokon égni, és nem is kell. Vannak nyugodtabb időszakok, teret engedve a másiknak. De ez most más… A parázs köztük még ott piroslott, de most fel akarta szítani a szenvedélyt. Átélni újra ugyanazzal a férfival, akit nagyon szeretett. Kikérte a Martinit, és belekortyolt. Az alkohol áldásos hatása végigcsorgott az egész testében. Kezdett ellazulni mindene és már örült, hogy eljött erre a mulatságra egyedül. Úgy bizony.

 

A férjét hívta, de ő nem volt hajlandó erre a kiruccanásra.

 

Tisztában volt vele, hogy nem szeret táncolni, de ennyit megtehetett volna Ő is azért, hogy felturbózzák egy kicsit a kapcsolatukat. Tudta, hogy jól néz ki és mérges volt azért, hogy a férje nem látta indulás előtt. Rághatta volna a kefét féltékenységében! De hát nem így történt, így most a legjobbat akarta kihozni ebből a kis kiruccanásból. Picit érezni, hogy él!

Csendesen nézelődött, gondolatait eltette a nem létező zsebébe, most csak érzékelni akart. Ahogy beszívta a terem fülledt éjszakai illatait és érezte a Martini csiklandozását a torkán, egy pillanatra szenvedélyesen hátravetette a fejét és becsukta a szemét. Amikor kinyitotta egy idegen férfi állt előtte. Sármos volt, enyhén borostás, és csak nézett rá az átható szemeivel. Ettől a nézéstől elkezdett reszketni, a gyomra görcsbe rándult, és gyengeség fogta el. A férfi nem sok választást hagyott neki, kinyújtotta a kezét, megragadta, és táncparkettre húzta. Szorosan egymáshoz simultak és elkezdtek lágyan ringani a zene ritmusára.Titkos kaland1

Egy pillanatra átfutott a nő agyán, vajon mit szólna ehhez a férje, ha látná, de az érzés olyan fantasztikus volt, hogy elhessegette a kétségeit. Csak azt érezte, hogy a férfi beszippantja mindenét és Ő oda akarja adni magát.

 

Nem érdekelték a következmények, csak ennek a titkos kalandnak akart élni!

A férfi mintha megérezte volna, hogy a nő döntött, kézen fogta és elindult vele a terem fölött bérelt, szállodai szobájába. Nem szóltak egymáshoz, nem kellettek szavak. Tudták mi fog történni és ez annyira leegyszerűsített mindent, a titok szabaddá tette Őket. A szobában egymásnak estek, féktelen izzással egyesültek.

 

Továbbra is a csend volt a nyelvük. Nem akartak tudni egymásról, nem akarták a múltat és a jövőt, csak azt, amit most meg tudtak élni a másikból.

Féktelen, szenvedélyes szeretkezésük lassú táncba csillapodott, egész éjszaka a gyönyör táncparkettjén ropták, amíg az elégedett kimerültség álomba nem ringatta Őket.

titkos kaland 4

Másnap az első napsugár, megcsiklandozta a nő lábujját. Visszaemlékezett erre a felejthetetlen éjszakára és belepirult. Egész jól bírta, kuncogott egyet és állig magára húzta a takarót. Hallotta, hogy férfi épp abbahagyja a tusolást. Már be is nyitott a szobába és a nőre mosolygott. Rávetődött az ágyra és most először megszólalt.

  • Hogy van az én drága, gyönyörű feleségem? Remélem nem fogunk megint nyolc évet várni egy ilyen nagyszerű kalandra!

A nő még kicsit álomittasan hozzábújt a férjéhez és érezte, hogy a parázsló szerelem, a lelkében és a szívében újra lángra lobban.

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.