Tudatos nő vagy?

 

A tudatos  Női Lét az egy áramlás, az éberség jelen pillanata, soha nem egy fix nézőpont vagy egy előre megírt forgatókönyv. Amikor megkérded magadtól, hogy is működik nekem most a világom? 

 

  • Kedves, mikor vetted be, hogy az a tudatosság, ha mindenre tudod a választ?
  • Mikor hitted el, hogy a tudatos nő, azt jelenti, hogy szinte tökéletesnek kell lenned, a miközben a fedhetetlenség álarca teljesen rád éget?
  • Mikor kételkedtél először önmagadban, mert mások máshogy látták, hogy mi jó Neked, és ennek hangot is adtak? Hányszor hittél, ezeknek a szirénhangoknak?
  • Mikor ítélted el először magad, mert dühös, szomorú, ingerült, vihogós, idétlen, és még sorolhatnám tovább mi voltál, és azt hallottad, mondták, hogy egy tudatos nő ilyet nem tesz?
  • Mikor hitted el, hogy ha valamelyik „nagy „ Mester után mész, és azt csinálod amit Ő mond, akkor attól tudatos leszel? Kit tettél meg hatalmasabbnak nálad, kiadva ezáltal a saját életed teremtését?

Aztán:

  • Mikor jöttél rá és kérdőjeleztél meg mindent, mert valahogy nem működtek a dolgaid, pedig, jaj de nagyon igyekeztél, mindenkit szeretni és áldást dobálni mindenkire minden utcasarkon?
  • Mikor üvöltöttél először fel a holdra, hogy ez így tovább nem működik?
  • Mikor dobtad a sarokba a könyveidet,  a szent spiris bibliáidat mert hiába mantráztál vagy gondolkodtál pozitívan, jártál tanfolyamokra, kurzusokra, még se vagy boldog a valóságodban?

És végül:

  • Mikor kérdezted meg először, hogy működik Neked a világod? Nem az anyudé, apudé, barátnődé, a gurudé, istené, hanem a Te világod!

Tudatos nő vagy1

Te, aki most olvasol, tud, hogy nem vagy tökéletes, és nem is kell annak lenned. Ami az egyik nőnek tökéletes, az a másiknak nagyon nem az. Kár belemenni ezekbe az önbecsapásokba, inkább engedd meg magadnak, hogy Önmagad legyél. Ha éppen hisztizni akarsz, hisztizz, ha épp szomorú vagy éld meg, ha épp elküldenél a fenébe valakit, hát mond ki. Tedd, mond, gondolt, CSAK NE RAGADJ BELE.

 

A tudatosság, az a jelen privilégiuma. Készen fogva jár vele, a figyelem és az éberség. Éberen figyeled magad, és amikor megborul az egyensúlyod, észreveszed. Nem engeded elhatalmasodni rajtad, nem mész bele a felesleges drámákba. Vagy ha már belementél, minél előbb kijössz. De ha nem akarsz kijönni belőle, az se baj, dühöng, üvölts, sírj, de közben lép hátra magadtól és szemléld, aki épp a földön fetreng. Aztán állítsd fel, mond el Neki, hogy ez az Ő teremtése, vállalja fel, és ha felvállalta, akkor meg is fogja oldani az aktuális feladatát. Használd az eszköztáradat, hisz nem véletlenül tanultál annyit. És ha épp nem megy egyedül, kérj segítséget, ne félj kimutatni, hogy diák is vagy nem csak tanár.

 

Az önmegfigyelés átcsaphat egy állandó kontrollá, ami szintén megakasztja az életed áramlását. Csak lazán és könnyedén, élvezd azt aki vagy, ilyen úgy sincs több a világon.

Tudatos nő vagy0

Aki azt mondja Neked, hogy Ő tudja a tutit a Te életedhez, az hazudik. Ha hiszel neki, úgy is jó, de ne okold, azért ha nem működik a varázshatalmad. A Te életed varázslója, csak Te vagy, senki más. Egy segítő, aki hozzájárul a tudatosságodhoz, legfeljebb ébreszteni tud arra, amit tudsz. Aztán ha végre belelépsz a saját tudásodra, már önmagadat tanítod, okítod, ébreszted, de ha ehhez még játszótársaid is vannak, az még jobb. Együtt bulisabb az élet.

Tudatos nő vagy3 (2)

És ha mindez, amit ide leírtam nem hiszed el, vagy nem működik Neked, nem baj, sőt, akkor épp itt az ideje, hogy megkérdezd önmagadat, milyen igazából a Te valóságod?

 

Weboldalam: Nőiség és párkapcsolati konzulens

Kincses Anna

15820289_1189070311130517_70593080_n

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.