Tudtátok, hogy minden él körülöttünk?

Tudtátok, hogy nincs holt anyag, csak a lassabb tudat a mienknél? Ezért van az, hogy minden él körülöttünk.

Nem mindenki tudja vagy éber rá, hogy a körülötte lévő világ szintén tudattal rendelkezik. Nem csak a számunkra egyértelmű élőlények, mint példádul az emberek, a saját testünk, az állatvilág vagy a növényvilág él, hanem a holtnak hitt anyagok is. Persze nem úgy, ahogy mi élünk, de tudattal rendelkeznek és tökéletesen lejátsszák a tudati kódjukat. Vegyünk példának egy széket. A szék tudata tökéletesen lejátssza a szék megjelenéséhez szükséges kódot és ezért tudjuk a valóságunkban látni, tapasztalni ezt az ülőalkalmatosságot.

A számunkra élő környezettel energiákkal, rezgésekkel és információkkal kapcsolódunk, és a környezetünk ugyan ezt teszi velünk. Míg természetesnek vesszük, hogy a körülöttünk lévő emberekkel és állatokkal verbálisan, érzésekkel és érzelmekkel telin beszélgetünk és kapcsolódunk, már furcsálljuk, ha valaki ugyan ezt teszi a növényeivel. Pedig számos tudományos kísérlet is bizonyítja, hogy a növények éteri tudata, ugyan úgy érzékel bennünket.

Egyik kvantumfizikai előadáson ahol voltam, az előadó ezt egy egyszerű példával fejtette ki. Azt mondta a kvantumfizikus, – „hogyha nézel egy fogföldi ibolyát, akkor a virág ugyanúgy visszanéz rád. Ugyanúgy érzékel téged a saját valóságában és információkat küld feléd. Ha nem lenne ez a kapcsolódás, nem látnátok egymást ebben a valóságban.” Már írtam a Tudatos teremtményem a kertem cikkemben erről a saját életemből vett élményekkel megspékelve. Most is csak annyit mondhatok, hogy a kapálást, a kertészkedést végigmotyogom 🙂 Beszélek minden egyes fámhoz a bokraimhoz, a virágaimhoz és a konyhakerti növényeimhez. Minden egyes új növényt üdvözlök a kertemben, sőt mielőtt már megveszem őket, megkérdezem tőlük – akartok hozzám jönni?

  • Mi van, ha messzebb megyek ezzel a gondolatmenettel?
  • Mi van, ha számunkra holt anyaghoz is ily szeretettel kapcsolódhatnánk?
  • Mi van, ha minden körülöttünk lévő tárgyat „élőként” kezelhetnénk?
  • Sőt mi van akkor, ha minden megfoghatatlan energiát, mint például az üzletünket, a munkánkat, a pénzünket, az egészségünket, a céljainkat, is élőlényként kezelnénk, és szeretettel és megbecsüléssel fordulnánk feléjük?
  • Mi minden változna akkor életünkben?

Vannak gyógyító kristályok, hatalmas erővel felruházott tárgyak, jelképek. Mind élő entitás körülöttünk. De nem kell messzire mennünk. Nézzetek körül, melyik tárgy szeretné felvenni a kapcsolatot veletek. Szeretnétek meghallani mit mondanak?Próbáljátok ki. Beszéljetek úgy például az otthonotokkal, mintha a barátotok lenne. Kérdezzetek tőle, vagy meséljetek neki, mondjatok hálát, vagy kérjétek meg dolgokra, amit szeretnétek az otthonotokban látni és tapasztalni. Persze választhattok már „játszópajtásat” is.

Nem mindegy, hogy amit létrehoztok, megalkottok és megteremtetek, milyen energiákkal rendelkezik. Nektek tápláló és hozzájárul az életetekhez, vagy rombol és pusztít mindent körülöttetek. Nem mindegy milyen élet él körülöttetek.

A Kicsi Budoár magazint is egy önálló tudattal rendelkező entitásnak érzékelem. Míg nem így vettem fel vele a kapcsolatot, mindig megakartam szerelni, vagy túltolva irányítani. Aztán elismertem azt, hogy tudattal rendelkezik, hisz hihetetlen tudásanyagot, energiákat és információkat tárol. Mára a hozzájárulását kérem az életemhez, és én is megkérdezem őt, hogy mi az, amit tehetek érte. Ez így működik. A cikkeimet is így írom. Megkérdezem, hogy melyik cikk szeretne megszületni általam, és várom, hogy az energiák és információk eltöltsenek, aztán nekiállok megírni. A cikkeim is élnek, és tudattal rendelkeznek.

Van, aki tisztában van az itt leírtakkal, és úgy viszonyul a környezetéhez, mint egy élőlényhez. Számos férfit hallok, akik beszélnek a kocsijukhoz, becsülik és szeretgetik, sőt névvel látják el őket. Persze ez nem csak a férfiakra jellemző, mi nők is sokszor beszélünk a tárgyainkhoz. Biztos hallottatok gyermeket beszélni a babájukhoz, macijukhoz. Neki teljesen természetes, hogy a „tárgyak” élnek. Észrevettétek, hogy a tárgyak sokkal tovább élnek és működnek, ha szeretettel beszélünk hozzájuk? De ez igaz minden körülöttünk lévőre. Sőt a saját testetekre is.  

Az élet él, és áthat mindent, embert, állatot, növényt és tárgyat. Mi lenne, ha úgy élnénk az életünk, hogy minden él körülöttünk? Talán egységtudat?  🙂  😉 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.