Utak és tévutak

Mindig is érdekelt az emberi lélek. Mivel állandó kereső vagyok, egész életemben kerestem és keresem a válaszokat a “miért”- ekre.

 

Miért sikerül az egyiknek, és miért nem sikerül a másiknak? Miért van jó élete az egyiknek, és katasztrofális a másiknak? Pedig mindketten ugyanúgy akarják, ugyanúgy teszik a dolgukat, és mégis, az életminőségek nagyon is különböznek.

 

A módszerekhez, amelyekkel most foglalkozom, a saját problémáimon keresztül jutottam el. A saját önbizalomhiányomon, gátlásaimon, anyagi és párkapcsolati problémáimon dolgozva találkoztam a Kineziológiával, a Természetgyógyászattal, a Családállítással és a Theta Healinggel is. Miközben a gátjaimat próbáltam felszámolni, rájöttem arra is, hogy bizony ez lenne az én utam. Elvarázsolt az emberi lélek világa, misztikuma.

 

Közben arra is kerestem a válaszokat, hogy miért van ennyi nehézség az emberek életében. Legtöbben annyit látnak, hogy nem mennek a dolgok, egyre rosszabb irányba fordulnak a körülmények, egyre több a könny. Aztán elindul valami változás, felcsillan a remény, de rövid időn belül megint több a sírás, mint a nevetés. Néhány nekifutás után sokan feladják, akár az áhított hivatást, akár a párkapcsolatot, a szerelmet. Pedig sokszor a megoldás nincs is olyan távol.

Jó pár évvel ezelőtt, volt egy nagyon szilárd képem az életemről, a világról. Azt gondoltam, pontosan tudom, milyen boldognak lenni, milyen szeretni, és milyen érzés a szerelem.

Aztán elérkezett életem első családállítása, és az eddigi elképzeléseim kártyavárként omlottak össze. Ott álltam az életem romjai felett és fogalmam sem volt, mihez fogok kezdeni ezek után.

 

Rájöttem ugyanis, hogy fogalmam sem volt arról, hogyan kell szeretni. Azt gondoltam, tudom milyen érzés a szerelem, hisz voltam már szerelmes. Abban is biztos voltam, hogy tudom, ki vagyok, és mit akarok. És mindez egy pillanat alatt megsemmisült. Rájöttem, hogy nem tudom, milyen a feltétel nélküli szeretet és valójában még soha nem voltam szerelmes. Kapcsolataimban a szüleim mintáit ismételtem, mondhatnám azt is, hogy szóról szóra.

Nem könnyű dolog szembenézni önmagaddal. Azzal sem könnyű megbékélni, hogy évtizedeken keresztül tévutakon jártál. A felismerésben azonban hatalmas erő van.

 

Ezek után kezdődtek el a lényegi változások az életemben. Sok családállítás és több más módszer vezetett el oda, hogy kezdtem megtalálni a valódi önmagamat. Kezdtem bevonzani azokat az eseményeket, helyzeteket, embereket, amik/akik megmutatták, ki vagyok valójában. És bizony megtanultam azt is, milyen a valódi szeretet/szerelem. Amikor már nincsenek elvárások, mikor már nem csak kapni, hanem inkább adni szeretnél a társadnak.  Amikor eltűnnek a játszmák, a birtoklás, az elvárások, és csak a tiszta szeretet/szerelem marad.

A családállításokon és az egyéni konzultációkon azóta ezt szeretném továbbadni. Hogy a hozzám fordulónak segítsek abban, hogy megtalálja valódi önmagát, rátaláljon a saját útjára, és beleálljon a saját életébe, kilépve az ősök sorsából.

 

Családállító, Soulwork tréner, Kineziológus, Okleveles természetgyógyász

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm

Cikkeim

Lukács Tünde

Családállító, Soulwork tréner, Kineziológus, Okleveles természetgyógyász Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.