Yamuna – a magyar cég Cosmo Beauty Awards közönségdíjat nyert

Néhány napja a sok-sok nemzetközi szépségápolással foglalkozó márka mellett egy magyar termékeket forgalmazó cég is díjat nyert. A Cosmo Beauty Awards fürdőtermékek kategóriájának közönségdíját hozhatta el a Yamuna cég a CsupaSzív fürdőbombáért.

Kétféle ember létezik ma Magyarországon. Aki nem ismeri a Yamunát és aki imádja. Talán ebből a megfogalmazásból is kiderül, hogy a Yamuna az elmúlt 15 évben leginkább az értékteremtésre, a termékek fejlesztésére koncentrált és nem a marketing- és pr tevékenységre. Tettük ezt azért, mert messzemenően hiszünk az általunk sokszor kézzel készített csodáink hatékonyságában.

 

A gyógynövények erejét ötvözzük a legmodernebb technológiai vívmányokkal.

 

Történetünk messzire nyúlik vissza. Egészen a tulajdonos, Kajtár Zsolt gyerekkoráig. Zsoltot a nagypapája gyakran vitte a közeli erdőkbe és tanította arra, melyik növény, melyik virág mire is való, mit gyógyít. Aztán ez az egy ideig passzív tudás Zsoltban dolgozni kezdett, amikor több mint 15 éve az üzletek polcain keresni kezdte, van-e olyan szappan, amely akár levendulát, vagy körömvirágot tartalmaz. A magyar természeti kincseket szerette volna kozmetikumban megtalálni. Ám nem volt ennek megfelelő szappan. Így egy karrierváltás után otthon, a kis somogyvámosi konyhában főzni kezdett. Zsolt gyógynövényes szappanokat készített, amelyet aztán vásárokban kezdett árulni. Mindenféle hirdetés és reklám nélkül. A vásárlók pedig csak jöttek, jöttek, az elkészítendő szappan adagok pedig nőttek. Elindult egy sikertörténet. De mára ez már történelem, hisz azóta a legtöbb masszőr Magyarországon Yamuna olajakkal masszíroz.

 

 

15 év alatt persze sok minden történt. Zsolt kiköltözött a konyhájából és a kaposvári gyárban születnek meg a Yamuna termékei, ezzel munkát adva sok-sok lelkes magyar kollégának. Dolgozóink szívvel-lélekkel gyártják többek között a Cosmo Beauty Awards CsupaSzív fürdőbombáit, vagy akár az egyik klasszikus slágerünket, a Levendulás szappant, mellyel a Tihanyba ellátogató turisták is találkozhatnak.

Persze, közben történetünk a határon túlra is átnyúlt, egy-két környező országban is randevúzhatnak kedvenc Yamuna finomságainkkal. Igyekszünk az értékteremtés és a természet szeretetének filozófiáját mind több helyre eljuttatni.

 

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.