A tökéletes férfi

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

A tökéletes férfi reggel leteszi glóriáját az éjjeli szekrényére, aztán felveszi a koronáját, és alabástrom palástját, majd királyhoz méltóan belekacsint a tükörbe és simára borotválja, az arcát, hogy „férfiasan tökéletes” legyen.

Mosakodás után, illatfelhőbe burkolózva megcsinálja Neked a kávét, míg Te kéjesen nyújtózol az ágyatokban. Ez a Férfiisten aztán tálcán odaviszi a gőzölgő feketét élete asszonyának, vagyis Neked, majd csókokkal és bókokkal ébresztget és babusgat. Mielőtt elmegy, még lehajtja a WC tetejét, kimossa a fürdőszobai mosdót, mert kis szőröcskék maradtak utána a reggeli borotválkozás után. Majd elindul a dolgozóba játszani a hétköznapi emberekkel. Te otthon még egy kicsit ábrándozol róla, majd szintén bemész az irodába és elmeséled mindenkinek, hogy milyen tökéletes reggelre ébredtél, a te tökéletes párocskáddal, had egye meg a többi nőt az irigység.

Egész nap azon ábrándozol és merengsz, hogy a tökéletes pár, akivel megosztod az életed, milyen tökéletes, és még mennyi tökéletes közös szelfit kellene csinálni ahhoz, hogy 2000 lájkolják a legtökéletesebbre sikerült képeteket.


A könnyeidet nyeled a meghatottságtól, mert a férfid:

 • Érzékeny, romantikus, lehozza a csillagokat is az égről, de ha kell, megküzd a Gorgóval és legyőzi a Kerberoszt is a kedvedért, mert férfiisten is egyben, aztán megcsókol.
 • Előzékeny,MEG FÉRFIISTEN, MEG KIRÁLY IS, meg mindig mindenkor úriember, de gondolkodás nélkül előkapja a hatlövetűjét és lehatlövetűzi mind a hat bitangot, aki beléd kötött az utcán, aztán megcsókol.
 • Segít, ahol tud, a szegényeken, az árvákon, az öregeken, és az állatokat, aztán megcsókol.
 • Mindig mindenkor tudja, mit kell tenni és azt meg is teszi, miközben Te a szempilládat rebegtetve nézed Őt, aztán megcsókol.
 • Önálló, levált anyukától, de támogatja a szüleit, és Tiedét is, mert mint már mondtam, szereti az öregeket, aztán megcsókol.
 • Jól menő üzletember (férfiisten,király) házzal, kerttel, szuper kocsival, hétvégi nyaralóval, de nem érdekli a pénz, mert pénzen szeretetet nem lehet megvenni, és ugye vezéreljen a szeretet, mert hát ez a trendi, és minden csöpögős idézetben is ezt írják, aztán megcsókol.
 • Az ágyban is gyengéd, romantikus, na meg szenvedélyes vadállat, és csak téged kíván a világon egyedül, aztán megcsókol.
 • Magas, jóképű, enyhén barnított, és a mellszőrzetén megcsillan a napsugár, és mosolyától kis szivárványon csillám pónik játszadoznak az égen, aztán megcsókol.
 • Segít a főzésben, míg Te kavarod a mártást, Ő felpattan a lovára, tízszer körbelovagolja a házat, mert nyereg alatt puhítja Neked a húst, aztán megcsókol.
 • Minden nap többször elmondja, hogy mennyire szerelmes és kíván, miközben mélyen a szemedbe néz, aztán megcsókol.
 • Rögtön felveszi a telefont Neked, vagy ha nem tudja, azonnal visszahív, aztán cuppant egy csókot.
 • A barátnőid előtt állandóan kinyilvánítja szerelmét irántad, csókokkal halmoz el, és mindenki látja, hogy Te milyen jó nő vagy, aki ilyen tökéletes férfit tudott kifogni magának, aztán megcsókol. Itt már egy kicsit elkopott a szád.
 • Minden nap hoz Neked virágot, a kétméteres szárított vörös rózsáknak építetteteket egy külön szobát, aztán megcsókol.

 

Aztán hirtelen felriadsz, kábán az ábrándozásból szétnézel, hogy ki vette észre, hogy elaludtál az íróasztalodon, és diszkréten letörlöd a kicsöppenő nyáladat a szád széléről. Mikor már teljesen FELÉBREDTÉL, rájössz arra, hogy tökéletes férfi nincs, ahogy tökéletes nő sem létezik. Mindenkinek az a tökéletes, amit elfogad annak, bármily tökéletlennek is tűnik mások szemében. Kinyílik a szíved, és igent mondasz a randira, amit tegnap kaptál a szomszédos épület előtt, mikor neked ment az a jóképű idegen. Kikotrod a táskádból a telefonszámát, és dobogó szívvel felhívod, ezáltal esélyt adsz egy „tökéletlen” férfinak, aki a Te tökéletes párod lehet ha….

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük