Csend, Erő, Egység – lecsendesítő, megerősítő elvonulások!

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron
Latest posts by Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron (see all)

Pár napos lecsendesítő, megerősítő és feltöltő elvonulásokra hívunk sok meditációval, játékkal, beszélgetéssel, augusztusban kétszer is!

 

Augusztus 10-től 12-ig az ERŐ-re és a megerősödésre, feltöltődésre, augusztus 28-tól 30-ig pedig a tartós belső CSEND-re és abból teremtődő csodálatos képességeinkre összpontosítva!

 

Mindkét elvonulás célja a válságban lévő világ külső hatásaitól mentes magunkba tekintés, útra találás, azon megerősödés. Mirontól megszokott belső csend élményekkel, Théta-Sétával, meditációval, és sok extraszensz játékkal.

 

Erő gyakorlatok teszik teljessé az első elvonulást, hogy utána is erősek tudjunk maradni minden helyzetben! A második elvonulás során mély meditációk kapcsolnak az egységbe, megértve magasabb szinten nemcsak önmagunk, hanem a világunk folyamatait is.

 

“A megvilágosodott embert onnan ismerni fel, hogy csendjéből és békéjéből kimozdítani semmi sem tudja.”

 

Mindenkit szeretettel látunk, akik már ismerik tanfolyamainkat, azokat is, akik még nem jártak tanfolyamainkon, és azokat is, akik csak kötetlenül kikapcsolódni, feltöltődni szeretnének egy jó társaságban!

 

 

Helyszín: Penzión Bokros Panzió, Bokros Izsa 946 39 

A tanfolyamot tartja: Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Jelentkezés és részletes információk: miron.tanfolyamok@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Miron.Consciousness/

 

A Miron Life Seminars-ról

A MIRON LIFE Seminars célja, az egyén tudatosságának felismerése és megértése után a tudatosság hatékony alkalmazásának elsajátítása mindennapi szinten.

Miron Life Seminars-Varga Tamás MironA tudatosság minden tudatszinten elsajátítva képessé teszi a szeminárium résztvevőit egy teljes és boldog életre, az önmegvalósításra és az éberség legtisztább folyamatos gyakorlására. Ez hozza létre az emberben a bölcsesség és kiegyensúlyozottság magas tudatossági szintjeit.

A MIRON LIFE szemináriumok során, az ezt gyakorló ember belső munka, egy belső út végén jut el a keletiek által megvilágosodott állapotnak nevezett tudatosságba, amit a szabadság, boldogság, stabilitás, egyensúly, békesség és szeretet jellemez. Legbelül ez minden ember vágya.

A MIRON LIFE szemináriumot végzett ember képessé válik a saját életéért felelősséget vállalva, azt tudatosan irányítani, megélni, életében a teremtés és kreativitás folyamatait létrehozni és akaratának megegyezően fenntartani. Sikeresen tudja kezelni saját és a környezet lehetőségeit. Nincsenek betegségei, ismeri az öngyógyítást és sikeresen alkalmazza akár másokon is az energetikai és a tudati gyógyítás technikáit. Az ilyen tudatos ember lelkileg is stabil, egyensúlyát ismeri, és nem veszíti el, abból nem kimozdítható. Derűs és vidám, nyitott ember, aki a kommunikációban is tudatos, érzelmileg megbízható és érzelmeit, indulatait, vágyait tudatosan szemléli, irányítja. A lelke békés.

Az erre a tudatosságra eljutó ember elméje tiszta, mindent átlát, kreatív, szabad a korlátoktól és csendes. A MIRON LIFE SEMINARS módszereit alkalmazva a mindennapokban a hallgató az elméjét is rendbe teszi. Megszűnik a negatív gondolkodás, a destruktív, vagy épp lomha és az életben mindennapi szinten akadályozó, blokkoló gondolkodást felváltja a tiszta elme. A lecsendesedett, tiszta és kreatív elme szolgálja az egyént. Az ilyen ember nyugodt, nem reagál és nem viszonyul ész nélkül, nem ítélkezik, nem kifogásokat keres, hanem éber és gyorsan képes megoldani bármit és alkalmazkodni. Szereti a kihívásokat, nyitott és fejlődőképes.

A csendes elme sok mindenre képes, sőt a lelki békének, és így az egészségnek is a kulcsa egyben. A módszert alkalmazó ember erős idegzetű, nyugodt, így semmi nem tudja kibillenteni, manipulálni, vagy korlátozni. Élete radikálisan megváltozik a fejlődés, beteljesedés és a siker felé. Hatékony életet él, mert a stressz elkerülése, kiküszöbölése egy fiatalosabb, dinamikusabb, egészségesebb, erőteljesebb emberré alakítja. Bármi is legyen a munkája, sikeresebben és motiváltabban fogja végezni azt, valamint magánéletében is teljesebb, örömtelibb élete lesz. Az ilyen ember kreatív, az IQ és az EQ értékei gyorsan emelkednek. Alkalmazkodó és túlélő képessége erősen fejlődik.

A MIRON szeminárium legnagyobb ajándéka azonban talán az, hogy az önmagát a legmagasabb tudatszinten is megismerő és felfedező ember mindenféle misztika és megvezetés, manipuláció és ködösítés nélkül képes a spirituális, szellemi síkokon, megváltozott tudatszinteken is működni. Minden ehhez szükséges módszert és technikát átad ez a szemináriumi rendszer.

 

Bővebb információ: https://kicsibudoar.hu/miron-life-seminars-a-hatekony-tudati-eszkoz/

 

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

pszichológus, parapszichológus, transzperszonális coach, parafenomén Telefon: +36 70 703 1420 E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük