Fogyó Hold a Skorpióba lép

Sándor Zsuzsanna Ilona

Szép Holdat mindenkinek!

 

De a Hold előtt, pár szóban írnék most a Napról is, mert 22. – én pénteken, átlépett a Nyilas jegyébe. Talán érzed is már magadon, hogy az elmúlt hónap mélybehúzó energiái kicsit felszabadultak, mintha valami, csintalan csillagszóró szikrák pattognának körülötted. Ilyen a Nyilas természete, felélénkíti a benned élő tüzet. Előcsalogatja belőled a hittel kapcsolatos témákat, kérdéseket. A Nyilas lelkes, támogató, felfedező, kalandra éhes, mindent nagyban lát, nagyban él meg, felnagyít. Imádja a luxust, a minőséget, kicsit sznob, (nem kicsit, nagyon sznob), de nagylelkű, nagyvonalú, segítőkész és humánus is egyben. És ez csak néhány volt az őt jellemző ezerszínű tárházból.

 

Tehát, a Hold

2019. 11. 24. vasárnap reggel, a fogyó Hold, a Skorpió jegyébe lép, és ott tartózkodik 2019.11.26. kedd reggelig.

 

Skorpióban a Nyilas, fogyó hold; Véghajrában az elengedési ciklus, két nap múlva újhold és indul a teremtés, vonzás folyamata. De addig is, a mostani Skorpió Hold, pakol még egy jó nagy lapáttal az érzelmi világunk feszegetésére, a skorpió fullánkjával piszkálgatva az individuális (személyes, egyedi, egyéni) én kifejeződésünket. A Skorpió imád provokálni, ez is a dolga, hogy olyan mélységeket tárjon fel az emberben, ami új dolgokra sarkallja. Langyos vízben nem lehet, se tojást főzni, se jégkockát csinálni belőle. Ha a napokban bármivel kapcsolatban égető sürgető vágyat érzel magadban, akkor most érdemes kicsit hátralépni és higgadtan is ránézni a helyzetre, mert elhamarkodott döntés lehet a vége, ha csak az érzéseidre hallgatsz.

Az itt leírtak nem helyettesítik a személyre szabott asztrológiai tanácsadást, általános és összefüggésbeli egységes gondolatok kerülnek leírásra, egy- egy cikkben.

Te tudod, hogy a születési képletedben, melyik csillagjegyben, hányas házban helyezkedik el a Holdad? Ha nem, és kíváncsi vagy erre és szeretnél többet megtudni magadról, jelentkezz be hozzám egyéni konzultációra, Az Energiamezőbe.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük