Kicsi Budoár Magazin

A Kicsi Budoár Magazin azért jött létre, hogy útmutást és információt adjon azok részére, akik a tudatosságot választják.

 

Kicsi Budoár magazin

Szerzőink azon dolgoznak, hogy olvasónk eljussanak az önismeret és az önmegvalósítás egy olyan szintjére, ahol már másokat is inspirálva, tudatosan teremthetünk egy olyan világot, melyben az élet valódi értékei számítanak.

 

A Kicsi Budoár Magazin cikkei között megtalálhatóak a könnyed, művészi írások, spirituális tartalmak és tudományos témájú cikkek. Célunk, hogy minél több ember felismerje, elismerje és használja azt a hatalmat, mellyel már eddig is rendelkezett, csak nem tudott róla.

 

Kicsi Budoár Magazin rovatok

 

önismereti módszerek, EGO, hitrendszerek, érzelmek, megvilágosodás,változás, tudatosság.

Spiritualitás: sámánizmus, élet a halál után, tarot, tudatalatti, reinkarnáció, természetfeletti.

kvantumfizika, kvantummechanika, epigenetika. (források: Gregg Braden, Bruce Lipton, Dr. Joe Dispenza, stb.)

Horoszkóp: Holdhoroszkóp, ásványhoroszkóp, asztrológia.

Életképek: saját tapasztalatok, életszagú írások, blog.

Kapcsolatok: család, gyermek, munkahely, párkapcsolat, barátság, stb.

Szépség-egészség: szépségápolás, divat, egészség, gyógyítás.

Tanfolyamok: a magazin szakértőinek aktuális tanfolyamai.

Programajánló: események, rendezvények, kiállítások, film- és könyvajánló.

Lélekemelő: tanmesék, versek, humor, gondolatok.

Hasznos-érdekes: közérdekű adatok, sajtóközlemények, szponzorált tartalmak.

Nem tudjuk megoldani az általunk létrehozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket.

/Albert Einstein/

 

Mit tudunk önmagunkról? Kik vagyunk valójában? Csak az a valóság, amit az elménkkel megtapasztalunk, vagy a valóság túlmutat az érzékeinken? Megváltoztathatjuk-e a dolgokat a gondolatok által? A mindennapi életünk annyira tanult és berögzült forma, hogy elhisszük, az irányítás nem a mi kezünkben van. Úgy gondoljuk, hogy a külvilág sokkal valóságosabb, mint a mi belső világunk. De mi van akkor, ha pont fordítva történik? Mi van, ha a mi belső világunk határozza meg, hogy mi történik a külvilágban?

Kicsi Budoár Magazin“Az élet eredete egyáltalán nem véletlenszerű. A kézzel fogható bizonyítékok erre utalnak. Az emberi élet eredetéről a DNS azt „mondja”, hogy nem véletlenszerűek vagyunk. Mi nem pusztán az evolúció csillogásának terméke vagyunk, amely kétszáz ezer évvel ezelőtt történt. Napjaink legújabb tudománya azt mondja nekünk, hogy mélyen kapcsolódunk a testünkhöz, és ez nagyon fontos.

Azt mondja nekünk, hogy gondolataink, érzéseink, érzelmeink és hiedelmeink mind az agyból mind a szívből erednek, és olyan kémiai reakciókat váltanak ki, amelyek visszafordíthatják a betegségeket, gyógyíthatják a testünket, beindíthatják a hosszú élettartamot oly módokon, amelyek nyugaton gyakran nem elfogadottak.

Mély kapcsolatban vagyunk a testen kívüli világgal. A kvantumfizika minden kétséget kizáróan erről a kapcsolatról beszél. Már nincs vita arról, hogy egymással kapcsolatban állunk-e vagy sem. A vita az, hogy milyen mértékben vagyunk összekapcsolva? Milyen mély ez a kapcsolat? Mennyire befolyásolhatjuk? Ez nem az irányításról és manipulációról szól. Mennyire mélyen tudunk a testünkre vagy szeretteink testére hatni, amikor gyógyulásról van szó. Vagy a világ, a testünkön kívül mekkora befolyással van valójában?”

Világunk a kollektív gondolkodás eredménye, teremtői vagyunk saját univerzumunknak. Mindenért, ami körülvesz minket felelősek vagyunk. Mi teremtjük a valóságunkat, folyton ezt tesszük!  Valóságcsináló gépek vagyunk! Figyeljünk a gondolatainkra, az érzéseinkre, mert ami bent megjelent, az előbb-utóbb kívül is látható lesz!

Mire fókuszálunk ma? Sajnos leginkább a félelemre. Mi történne, ha másra fókuszálnánk? A világunknak mi is alkotó részei vagyunk. Ha megváltoztatjuk gondolkodásunkat, a minket körülvevő világ is megváltozik.

 

A változáshoz nem elég a szándék, tettekre van szükség. Itt az idő!

 

Azért alapítottam a Kicsi Budoár Magazint, hogy azok az emberek, akik érdeklődnek, és nyitottak a spirituális tudatosság iránt, hiteles tartalmakat találjanak az interneten. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy egyre több, a tudatosságot választó emberhez  eljusson a Kicsi Budoár Magazin. Teszem ezt azért, mert hiszek abban, hogy a spirituális tudatosság jelentősen megkönnyíti az élet által felkínált, megoldandó feladatokat, problémákat. A célom az, hogy minél több embert tudjak segíteni és támogatni a tudatosodás és az önmegvalósítás folyamatában.

Holics-Mester Marianna