Mit hozhat Neked az újév?

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Mit hozhat Neked az újév? Ha továbbra is ugyan azt csinálod, érzed, gondolod és hiszed mind eddig akkor nem sok újat. Ha viszont túlteremted a valóságodat, akkor elhozza a csodáid!

Emlékszem azokra az időkre, mikor lázasan vártam az újévtől, hogy megvalósuljanak azok a kérések, amik elmaradtak az óévben. Fogadalmakat tettem, amik egy idő után benehezedtek, aztán elkezdtek kimaradozni az életemből, majd nem csináltam őket tovább. Így be nem tartott fogadalmakká váltak, amihez tartozott egy nagy adag lelkifurdalás, bűntudat és ezzel el is érkeztünk az önbántalmazáshoz. – Lám én még erre sem vagyok képes. Tele voltam elvárással, hogy majd az újév elhozza nekem a várva várt sikereket és szerencsét. Persze ezek nagy része elmaradt, vagy ha meg is valósultak, akkor nem úgy, ahogy én azt elgondoltam.

Bújtam a horoszkópokat és néztem az aktuális „recepteket” hogy mit is hoz majd el nekem az újév. Ó most a disznó éve lesz. Lesz-e malacom? Más életét néztem és állandóan összehasonlítottam a magaméval, mi sikerült neki, ő, hogy él, milye van. Így a figyelmem szétszóródott, és nem önmagamon volt, hanem az illúziókon.

Aztán persze ahogy elkezdtem tudatosodni rájöttem, hogy ha mindent ugyan úgy csinálok mit tavaly, akkor bizony elmarad a várva várt változás. Elmarad a nagy badabumm és az újévből megint egy öregecske év lesz, aztán pedig óév. Sokszor csalódtam e miatt, és mikor már belekóstoltam a tudatosabb teremtésbe, nem értettem, hogy miért van az, hogy csinálom a technikákat és még sem történik semmi. 

Mondjuk ez így nem volt igaz, mert mindig történik valami, csak amíg az energiaszinten van a teremtés, a kvantum-összefonódásban, és még nem aktualizálódott, sajnos türelmetlenkedtem. Ez a türelmetlenség és aggódás meg levitte a rezgésszámomat, ami még jobban eltaszított a vágyott eredménytől. Egyszóval dőreség azt gondolni illetve hinni, hogy az újév majd magától elhoz neked mindent. Csak azt tudja elhozni, amit megteremtesz, se többet se kevesebbet.

Mit hozhat Neked az újév? Sok mindent, számodra tápláló és kellemes dolgokat is és lehúzó, szomorú dolgokat is. Viszont az nem mindegy, hogy Te mit teszel azért, hogy az életedben sokkal több legyen az öröm és a könnyedség, mint a bánat és a szomorúság.

Most okkal kérdezheted, hogy lehet-e ezt irányítani? Igen lehet, de inkább iránymutatásnak hívnám. A válasz, a tudatosságban rejlik, ami nem irányításmániából és állandó kontrollálásból áll. Tudatos iránymutatással viszont jelezzük, az Univerzumnak mit szeretnénk látni a valóságunkba. A tudatosság nem azt jelenti, hogy folyamatos válaszokat adunk, hanem az, hogy kérdezünk. A kérdezéssel, már egyben kérést is intéztünk az Univerzum felé.

  • Univerzum, milyen csodákat, örömöket, bőséget, sikereket és könnyedséget hozhat nekem az újév, túl ezen a valóságon? Mutasd meg most, köszönöm.
  • Mit kell tennem érte? Mivé kell változnom érte? Mit kell fogadnom, hogy aktualizálódjon a valóságomban?
  • Kik lehetnek hozzá a segítőim?

A kérdésekkel megnyitod a teret, és már el is kezdődött a tudatos teremtés. Hagyd, hogy a maga módján válaszoljon az Univerzum a kéréseidre, ne akard kontrollálni és irányítani a hogyan-ját, mert az csak nagyon szűk mezsgyéje a teremtésnek. Inkább újra és újra kérdezz!

 • Mi működik most nekem most itt, ami bőséget, új munkahelyet, boldog párkapcsolatot, sikeres üzletet teremt és így tovább?

Még egy kis adalék. A kérdéseket leengedett falakkal tedd fel. Ha lehet minél kevesebb nézőponttal, a legjobb az, ha nincs semmilyen nézőpontod arról, hogy valósul meg. Mielőtt feltennéd, bizonyosodj meg arról, hogy tényleg szeretnéd-e azt, amit kérnél. Sokszor lemásolod mások életútját és valóságát. Aztán csodálkozol, hogy ami másnak működik, neked nem. Szóval, ha a kérésed, tele van illúziókkal akkor a végeredmény csalósásokat fog hozni.

  • Itt is tedd fel a kérdést: Igazság, mi az, amit igazán szeretnék teremteni, túl ezen a valóságon?
  • Újév, milyen kalandokat tartogatsz számomra? Mutasd, köszönöm.
  • Hogy kaphatok minden nappal többet Önmagamból?

 

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük