Napjaink Varázslónő-boszorkánya vagyok

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Régebben sokszor hívtak boszorkánynak, boszinak, vagy varázslónőnek az alternatív gyógyító tevékenységeim, és az egyéb képességeim miatt.

Mivel nem tudták voltaképpen mitől működik a tudásom, vagy piedesztálra emeltek vagy féltek, sőt volt, aki rettegett tőlem. Jót mulattam, amikor még Pécset a panelházban ahol laktam, az alattam lakó, – miután megtudta mivel foglalkozom -, amikor csak meglátott szinte menekült tőlem. Titokban szerintem szenteltvízzel és keresztekkel locsolta és vette körbe magát. Akik hozzám jártak konzultációra viszont épp ezekért a képességekért jöttek. Megismertek annyira, hogy ha az elején tartottak is tőlem, később átcsapott egy egészen kedves és baráti kapcsolattá.

Sokan kerestek fel a tudásom és a képességeim miatt, de voltak, akik nem akartak velem megismerkedni, mert azt hitték beléjük látok és féltek ettől a sebezhetőségtől. Jól hitték, mert az érzékelésem eléggé kifinomult és néha még a gondolatait is hallom a másik embernek, de ez nekem természetes adottság. Nem teszem jelenőség telivé, mert nem érdekel, ki mit gondol, mit érez, mi van vele. Érzékelek valamit, aztán megyek tovább. Csak azokkal foglalkozom, aki pont ezekért a képességekért látogat meg. Ott átadom magam a tudásomnak és a kapacitásomnak és teljesen jelen vagyok annak, aki megtisztel, hogy eljön hozzám.

Mint megtudtam, a varázslónő nem azonos a boszorkánnyal bár átfedések lehetnek. Ha megvizsgálom magamat rám mind a kettő érvényes, úgyhogy egy varázslónő-boszorkány kombó elnevezés illik rám a legjobban, bár ez tudom egy kicsit erőltetett, ezért maradok a varázslónőnél   😉 

Egy kis leírást hoztam Nektek el, kik is a boszorkányok és kik a varázslók. Nekem ez csak egy érdekes nézőpont, hisz soha nem szerettem bekategorizálni magam, és szerintem Ti sem, hisz varázsló az, aki varázsolni tud, ez ilyen egyszerű.

A boszorkányok:

A boszorkányság a természetvallások egyike, egyfajta népi hagyományokon és animizmuson alapuló kultusz és életfelfogás. A boszorkányság célja és egyben lényege is a természettel, és a természet mögött rejlő erőkkel való kapcsolat, az ebben való részvétel és harmónia megélése.

A varázslók:

A varázslómesterség egy okult tudományos gyakorlat, egy célorientált és módszertanilag széleskörűbb szakmaiság gyakorlása. A varázsmesterség célja az emberi képességek fejélesztése, a felemelkedés elérése (Magnum Opusz), és ezen képességek felhasználása bizonyos célok érdekében.”

Forrás: Eldoril Varázsképző Akadémia

Az én nézetem szerint meg korunk varázslói és boszorkányai nem mások, mint azok, akik előhívták és használják a képességeiket, a potenciáljaikat és a kapacitásukat. Ez ugyan úgy érvényes a régebbi korokra is, hisz a középkorban a boszorkány üldözés nagy divat volt azok körében, akik rettegtek a tudástól a képességektől, mert féltették a hatalmukat.

Korunk boszorkányait és varázslóit is „üldözik” bár már nem inkvizítoroknak hívják őket. Ők a lebuktatók. Ezek lehetnek családtagok, barátok, párok, a lényeg az, hogy mindig megkérdőjeleznek. Megkérdőjelezik a tudásotokat, a képességeiteket az önmegvalósításotokat, egyáltalán mindent, amik vagytok! Megpróbálnak lebuktatni, és ellehetetleníteni bennetek mindent, ami más. A Ti dolgotok, hogy ettől függetlenül előléptek a rejteketekből, vagy örökre elrejtőztök. A ti dolgotok mit tesztek azokkal, aki megkérdőjeleznek Benneteket. A Ti dolgotok, hogy mertek azok lenni akik vagytok, vagy…

Mennyi képességünket takartuk el, rejtettük el, zártunk le, vagy másokkal zárattunk le, mert féltünk és a mai napig félünk a bántalmazástól? Mennyi tudásunktól félünk, hogy visszaélünk vele? Mi lenne ha elismernénk, és megengednénk,  hogy kibontódjon minden amik csak vagyunk?

Ezeket a képességeket, amivel most rendelkezem, több mint 16 évnyi gyakorlással, önmunkával, képzéssel és sok minden mással hoztam elő magamból. Rengetegszer ijedtem meg én is attól, ami vagyok és még ijesztőbb volt az, ami még lehetek. Sokszor nem tudtam a képességemet tudatosan használni, míg el nem kezdtem elismerni és a mindennapjaimban használni azt, amit tudok. Azt gondolom, már ekként létezem.

Már semmilyen kelléket nem használok, csak energiákat, rezgéseket, és frekvenciákat, illetve a szó és az írás erejét. Az Univerzum segítő és támogató energiáit kérem és a kvantum részecskékkel, összefonódásokkal „dolgozom”. A tudat erejét és határtalansága járul hozzá egy-egy kérés elérése érdekében.
  • Varázslónő vagy, ha félsz önmagad tudásától. Ha félsz, ott hatalmas kapacitás rejlik.
  • Ha néha olyat látsz és érzékelsz, ami az emberi szemnek láthatatlan.
  • Ha érzékeled, sőt látod az energiákat a rezgéseket, entitásokat, elementálokat.
  • Ha úgy tudsz gyógyítani, hogy nem is vagy tudatában mindennek.
  • Ha szenzitív és empatikus vagy, és így tovább.

A félelem csak addig tart, míg a tudásod napvilágra nem kerül. Csak attól félsz, amit nem tudsz. Ha tudni akarod ki vagy, és ki lehetnél, akkor gyere, mert vár a VARÁZSTANODÁM ahol hol hozzájárulok a tudásodhoz és a képességeidhez. Gyere egyéni vagy társas foglalkozásokra szeretettel várlak!

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük