Havas Andi

Havas Andi Érintés-intimitás terapeuta

Havas Andi vagyok, Érintés – intimitás terapeuta, Access bars kezelő, alkotó művész

 

 

 

 

 

Szeretettel köszöntelek!

Gyermekkoromban óvónő, régész, restaurátor és kirakatrendező szerettem volna lenni. Életem során sokféle egészségügyi tapasztalatot szereztem, a segítő, gyógyító és kreatív tevékenységek ma is meghatározzák az életemet. Van egy 19 éves lányom, aki művészeti iskolát végzett.

8 éve kezdtem el masszírozni. Ma már tudom, hogy nem igazán az a lényeg mit teszünk, hanem hogyan tesszük, illetve miként létezünk.

Sokat meg tudtam magamról, a valódi világról az utóbb 2 évben, a spirituális megnyílásom és fejlődésem azóta tart.

A bennem lakó művész egyre jobban és jobban kiteljesedik, ma már menyasszonyi hajdíszeket, lakásdíszeket és más örömteli alkotásokat készítek. Ezeket megtalálod a facebook-on, a Made in Spirit oldalamon, illetve a meska.hu oldalon Roberta1 néven.

Tervezek kézműves foglalkozásokat és más alkotó tevékenységet is, melyet ötvözni szeretnék a szexualitás témájával.

Azt tapasztalom, hogy sokak életében a legtöbb ítélkezés és bántalmazás a szexualitással, a testünkkel kapcsolatban történik, ezek néha komoly nehézségeket okoznak. Megtalálni, meglátni önmagunkban és másokban is az isteni és istennői minőséget gyakran nem egyszerű.

 

Access bars kezelő is vagyok. (Tervem ennek az oktatása is, jelezni fogom a lehetőséget.)

Ez a nagyszerű módszer alkalmas mindarra, amit szeretnék megváltoztatni és könnyedebbé tenni az életünkben. Nekem nagyon sokat segített, napi szinten használom, a legkülönfélébb helyzetekben adott már megoldást, változást.

 

Access Bars- Havas Anditaoista érzéki masszázs – aminek főként az oktatásával foglalkozom – célja, hogy a szexuális energiát, mely az életenergiánk, serkentsük, nemesítsük.

Ezt a masszázst fogadója akár komoly euforikus gyönyör érzésként is megélheti, mely ezzel a technikával pusztán a test érintésével is elérhető.

A masszázs nagyon finom, lassú érintésekből áll. Ha a testet a megfelelő érintéssel és módon masszírozzuk, akkor az átélt transz-szerű állapotban oldódhatnak tudatalatti blokkok, illetve izomfeszültségek, melyeket a negatív gondolati sémák és érzelmek okoznak. Az energia áramlását akadályozó blokkok oldódnak, így a szexuális energia szabadon áramolhat, valamint a szervezet öngyógyító folyamatai is aktiválódnak.

Rendkívüli stresszoldó módszer, kissé meditatív állapotba lehet kerülni általa. Ebben az ellazult állapotban az életenergia szabad áramlása és az energiatöbblet hozzásegít a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet kialakításához. Növekszik a testtudatosság, az érzékek finomodnak, egyfajta rezgésszint emelkedés is történik.

A masszázst és az acces bars-t együtt is alkalmazom, bántalmazás oldásban nagyszerűen kiegészítik egymást.

A legfőbb célom az, hogy ezt a típusú masszázst minél több pár ismerje meg, akik otthon egymást masszírozzák, kapcsolatukat mélyítsék és ezáltal egy teljesen más szintre juthassanak az intimitásukban.

 

Szeretettel várlak, ha engem választasz!

Havas Andi